Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

WLAN via Netgear WGR614v7

Anoniem
Papa412
9 antwoorden
 • Ik heb nu sinds een weekje een Netgear WGR614v7 voor mij netwerk. De LAN verbinding doet het perfect, maar de WLAN valt elke 10 minuten uit, zeer irritant. Heb ik iets vergeten in te stellen?

  Ik gebruik XP en een @home internetverbinding
 • [quote:dbd2a93de8="Papa412"]Ik heb nu sinds een weekje een Netgear WGR614v7 voor mij netwerk. De LAN verbinding doet het perfect, maar de WLAN valt elke 10 minuten uit, zeer irritant. Heb ik iets vergeten in te stellen?

  Ik gebruik XP en een @home internetverbinding[/quote:dbd2a93de8]

  Probeer eerst een gehele reset,, dus alle instellingen weg laten gaan en dan opnieuw instellen. Valt de wlan uit, (kun je dat zien op de router) of valt de verbinding gewoon weg. Als dat tweede het geval is, zorg ervoor dat er helemaal niks is wat het signaal kan storen. Zelfs een magnetron kan voor storing zorgen. Als dit allemaal niet werkt kun je eens proberen het firmware (interne software) te upgraden volgens mij is dit de nieuwste (weet het niet zeker) [url=http://kbserver.netgear.com/release_notes/d102991.asp

  En geef ook wat informatie over je pc


  *update*

  Ik was even vergeten te vertellen dat het ook aan de DHCP server kan liggen, deze functie vernieuwt je IP adres na een bepaalde tijd. Misschien dat je wlan ontvanger dit niet ondersteund?? lijkt me sterk trouwens.
 • Ik werk met een notebook XXodd met ingebouwde wireless ontvanger.
  De router is een week oud, en de firmware is up-to-date.

  De wlan-verbinding is er gelijk bij het opstarten al, maar na een tijdje worden de pagina's niet meer ververst, valt msn uit. In de taakbalk staat de wlan nog wel, ook dat de signaalsterkte uitstekend, hij is verbonden met 54,0 Mbps. Ik klik dan op herstellen en ik heb weer een tijdje verbinding.

  [quote:a64497aef1]ik was even vergeten te vertellen dat het ook aan de DHCP server kan liggen, deze functie vernieuwt je IP adres na een bepaalde tijd. Misschien dat je wlan ontvanger dit niet ondersteund?? lijkt me sterk trouwens[/quote:a64497aef1]

  Hoe kan ik dit controleren? Het adres wordt door DHCP toegekend
 • Zou je, je model xxodd kunnen geven,, dan kan ik daar wat drivers voor zoeken
 • Xxodd M66S

  Nog geen jaartje oud, bluetooth, wlan en cam aan boord

  Alvast bedankt voor de steun
 • Ik heb even op de xxodd site gekeken,, maar ik kan dat model van jou niet vinden,, kijk er zelf even, en als je hem hebt ga dan naar downloads en kies jouw product en kies dan de wlan driver voor xp (of vista als je die hebt) en installeer die,, kijken of dat helpt
 • Het is de xni660se, heb alles gedownload en ga vanavond ff testen, alvast thnx voor de moeite
 • Had al de laatste drivers, het probleem blijft nog steeds :cry:
 • Sorry,, ik kan je dan niet meer verder helpen,, ik denk dat je een mail naar xxodd of naar de fabrikant van je router moet sturen.

  Of er moet een ander zijn die een antwoord voor je heeft, sorry. :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.