Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Kpn experia box aansluiten draadloos

Anoniem
derkdejong
5 antwoorden
 • Hallo,

  ik heb een USB adapter van Sweex gekocht en aangesloten zoals het moet er staat ook dat die verbonden is, maar dan kan ik nog niet het internet op dus ik wou de KPN Experia Box installeren en dan kan het niet omdat ik alleen kan kiezen tussen de Gigaset en een Speedtouch.

  Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

  BvD Ronald
 • De experiabox gereedmaken voor gebruik, doe je met een bedrade PC (dus utp kabel van pc naar experia) Pas als dat is gedaan, dus ook het wireless gedeelte van de experia (schrijf SSID en WPA sleutel op)
  Daarna installeer je de usb adapter en neem je de instellingen over (SSID en WPA sleutel)
 • Ik kan je niet helemaal volgen :o Mijn ouders hebben 1 pc bedraad aangesloten en ik heb boven mijn eigen pc voor draadloos, maar als ik de usb adapter heb geinstalleerd staat er verbonden. Maar kan ik niet surfen enz. ik heb de USB adapter zo geinstalleerd als beschreven.
  Ik snap er echt niks van ???¿
 • Installeren is 1, daarna komt configureren. Je hebt dus de SSID en Netwerksleutel nodig.
  Hier iets met plaatjes
  http://www.tekstenuitleg.net/artikelen/draadloos_netwerk_installeren/5
 • Als je verbinding hebt is draadloos internet aan in de experiabox. Anders wordt hij niet waargenomen door je computer. Vaak is er wel een verbinding maar te zwak. KPN garandeert 7 meter ZONDER MUREN)
  Ook ik had verbinding op de 1e etage. Hij gaf zelfs GOED aan. Maar geen internet. Mijn dealer adviseerde mij een accespoint voor een betere ontvangst. Ik kocht de WAP54G van linksys en na enige instellingsproblemen (instellen van WPA) werkte het. Hierna het draadloze deel van de experiabox uitgezet. Nu heb ik echt door het hele huis draadloos internet.

  Wel ff goed beveiligen!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.