Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

draadloos naast bekabeld?

Anoniem
None
5 antwoorden
  • Ik heb een experiabox en een draadloos netwerk. Nu wil ik bedraad testen, want de pc to tv sender geeft storing. De beelden komen wel op de tv maar steeds valt de netwerkverbinding (en dus ook internet) weg. Heb al verschillende kanalen geprobeerd, maar helaas. Mijn vraag is of ik de netwerkkabel probleemloos kan aansluiten zonder verdere instellingen en dat, wanneer ik de kabel er weer uithaal, alles weer draadloos werkt. Alvast bedankt.
  • Op zich kan dat. Maar aangezien die TV zender ook op de 2.4Ghz band zit, kun je het beste dan ook het wireless gedeelte op de experia uitzetten.
  • bedankt, dus eerst in de exbox wireless uitzetten en dan bekabelen?
  • Je moet het wireless gedeelte bedraad afsluiten :-) Dat zegt genoeg ? :-)
  • tja, ik zal wel een domme jongen zijn, maar als ik bekabeld en draadloos samen doe, krijg ik conflicten, kiest ie voor bekabeld en heb ik geen verbinding.
    Bij draadloos kan ik op de experia box komen, maar als ik dan wireless uitzet, en vervolgens bekabelt wil, werkt dan alles zonder problemen en instellingen en kan ik dan ook weer zonder instellingen te wijzigen (behalve de optie wireless uiteraard) terug naar draadloos?
    Kortom: is er garantie dat als ik wireless draadloos uitzet, alles werkt? Of ben ik te voorzichtit?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.