Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

percentage netwerkgebruik

Anoniem
gerben
8 antwoorden
 • hoi,

  Als ik kijk bij taakbeheer kijk, bij netwerkgebruik gebruikt die hooguit 3% van het netwerk, maar mijn vraag is waarom en is het anders in te stellen zodat je wat sneller internet zou kunnen hebben ofzo. Ik heb windows vista en deel mijn router met 1 andere computer.

  alvast bedankt.
 • Je hebt normaliter een 100Mpbs verbinding met een netwerkaart. Je adsl verbinding zit daar ver onder. Je kunt de boel wel anders instellen, maar dan heb je echt niet ineens een 50Mb adsl verbinding. Instellingen optimaliseren kun je doen met tcpoptimizer.

  http://www.speedguide.net/downloads.php
 • [quote:2fbaf13155="gerben"]Je hebt normaliter een 100Mpbs verbinding met een netwerkaart. Je adsl verbinding zit daar ver onder. Je kunt de boel wel anders instellen, maar dan heb je echt niet ineens een 50Mb adsl verbinding. Instellingen optimaliseren kun je doen met tcpoptimizer.

  http://www.speedguide.net/downloads.php[/quote:2fbaf13155]

  Ok, maar ik heb een 100Mpbs LAN verbinding staat hier, maar waarom is dat percentage dan zo laag?? door adsl ofzo?

  bedankt
 • Als je enige netwerkverbinding je adsl modem is, komt het gewoon niet hoger. De snelste adsl is 24Mbps, en meestal zit je daar ver onder.
 • [quote:31da903312="gerben"]Als je enige netwerkverbinding je adsl modem is, komt het gewoon niet hoger. De snelste adsl is 24Mbps, en meestal zit je daar ver onder.[/quote:31da903312]\

  Ok en is er een manier waarop ik dat kan versnellen?
 • Volgens mij begrijp je het nog steeds niet. Je netwerkkaart kan 100Mpbs aan. Je adsl verbinding blijkbaar ongeveer 3Mbps. Dat kan alleen maar meer worden, als je een beter adsl abonnement neemt.
 • Wat Gerben probeert te zeggen is dat je je netwerkverbinding niet voor 100% belast als je alleen maar een beetje op Internet zit te browsen. Zelfs niet als je continu aan het downloaden bent. Dat is namelijk omdat je verbindingssnelheid van je ADSL verbinding nooit de maximale snelheid van je netwerkkaart overschrijdt. De meeste netwerkkaarten kunnen namelijk een snelheid van 100 Mbit/s aan, terwijl het snelst ADSL abonnement een bandbreedte heeft van 24 Mbit/s. ADSL is ook niet sneller te krijgen dan deze 24 Mbit/s, dit is het maximum van wat ADSL op dit moment aan kan.
 • ok heel erg bedankt, maar ik heb nu een probleem, sinds ik dat programmatje heb gedownload flipt me hele computer ik kan niks meer openen, me sidebar werkt niet meer, ik kan itunes niet meer openen….!!!hoe kan ik dit programma weer verwijderen en alles weer normaal krijgen???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.