Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

modem/router Sweex annex A geen verbinding, geen IP

Anoniem
jolo
8 antwoorden
  • Hallo,

    Ik heb laatst mijn computer geformateerd en windows XP Pro erop nieuw op gezet. Maar nu werkt mijn internet niet meer. Daarvoor werkte het perfect.

    Ik heb alles geprobeerd waar ik aan kon denken.

    Ik zie wel een icoontje dat ik verbinding heb, maar heb geen sent en receive..
    Ik heb ook geen IP adres, gateway of wat dan ook terwijl het op automatisch staat ingesteld. Als ik run>cmd>ipconfig doe krijg ik niks.

    Ik gebruik een Sweex Annex A. Ik hoop dat iemand mij kan helpen want ik weet het echt niet meer en dit is echt frustrerend.

    Alvast bedankt!

    Groeten,

    Bastiaan
  • Moederbord drivers geinstalleerd? LAN driver geinstalleerd?
  • Moederboard drivers geinstalleerd. En er zijn geen LAN drivers voor. Heb Sweex gemailt met het hele verhaal en zij zeiden dat er geen drivers voor nodig waren… verder hebben ze een aantal "oplossingen" gegeven en allemaal werken ze niet.

    Nu heb ik hier een netwerk thuis, op de een draadloos(linksys) en op de ander gewoon de vaste modem. Nou was het zo, dat ik op de draadloze pc wel internet had en op de vaste niet, maar nu heb met mijn stomme kop die Sweex gereset en nu heb ik dus op beide geen internet meer.

    Ik snap er echt helemaal niks van. Kan op de pc met draadloos internet trouwens wel op de linksys router komen EN op de sweex, en op de vaste kan ik niet op de sweex komen(ook niet op linksys, maar daar zit ie ook niet op aangesloten in principe).

    Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn Sweex een IP Adres toegewezen krijg?
    Ik hoop dat het zo nog wat duidelijker is en als er vragen erover zijn dan zal ik er zeker antwoord geven!

    Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen, want ik ben radeloos!!

    Alvast bedankt!

    Bastiaan
  • Nooit een ander geloven. Altijd alles zelf controleren. Drivers zijn alleen geinstalleerd als de hardware herkend is en geen problemen laten zien in Apaaraatbeheer. Dit is te vinden met Systeem op het Configuratiescherm. Op dit moment ga ik er van uit dat de netwerkkaart niet is geinstalleerd omdat er verder helemaal geen netwerk wordt herkend.
  • Volgens mij is mijn netwerkkaart inderdaad niet geinstalleerd.. Nu ik echt niet veel weet over pc's zal ik hieronder een plaatje posten van hoe het eruit ziet in de hoop dat iemand mij kan uitleggen wat er aan de hand is en wat de oplossing daarvoor is.

    [img:19db68c06e]http://i51.photobucket.com/albums/f363/Seltaeb/probleem1.jpg[/img:19db68c06e]
  • Welk type/model Sweex kaart heb je? Weet je toevallig de chips set die op die kaart zit. De oplossing is dus om de drivers voor die netwerkkaart te vinden. Mocht je een antwoord op de eerste paar vragen, dan kan ik (en anderen) je verder helpen.
  • LA000040 Sweex LAN PCI Card
    (VIA Chipset staat er bij)

    Heb al op www.sweex.com gekeken maar kon daar niks vinden.

    Nou viel het me wel op dat het lampje op de kaart niet knipperde en dacht altijd dat ie dat wel hoorde te doen. Weet niet of het wat kan betekenen, maar zeg het toch maar.
  • volgens mij is dit m: http://download.opendrivers.com/showfile.php?file=/network/sweex/LA000040.zip

    succes!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.