Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Internet+bellen

Anoniem
victoryo
4 antwoorden
 • Hallo,
  Ik heb een vraag over internet + bellen.
  Ik heb het net aangesloten en na wat configureren in de router/modem etc. werkt alles. ook de telefonen :lol:
  Maar nu had ik een vraag. Er zat een splitterbij waar op staat: modem:line:telefoon. Ik heb in alle 3 de dingen een kabeltje gestoken, maar als ik het kabeltje van telefoon er uit trekt blijft op mijn router gewoon telefoon branden en ook kan ik dan gewoon bellen internet blijft ook werken. Is die ingang dan helemaal niet nodig? Of kan ik daar nog een telefoon op aansluiten?
 • Die splitter is eigenlijk bedoeld voor adsl naast analoge telefoon. Met die lijn heb je niets meer te maken, aangezien jij belt via je adsl aansluiting. Normaliter wordt de kpn lijn afgesloten bij bellen via adsl. Je kunt hem er dus uit laten, als je wilt.
 • Oke,
  Maar die splitter werd bij het adsl+bellen pakket geleverd.
  We hadden eerst KPN en ook nog eens ISDN
  maar het ISDN kastje doet het nu niet meer omdat KPN afgesloten.
  Eerst ging de lijn uit het ISDN kastje de splitter in zo konden we interneten en gewoon bellen via KPN omdat het bellen via internet nog geactiveerd moest worden wat dus vandaag gebeurd is :P
  Dus nu heb ik dat ISDN nt1 kastje los gekoppeld en zit de splitter daarvoor en kan ik dus gewoon de ingang waar telefoon opstaat op de splitter leeglaten? :lol:
 • Kun je doen ja. Als je de telefoonleiding laat zitten, kun je hem er ook gewoon in laten zitten. Of gaat die nu in het modem?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.