Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Sitecom USBAdapter kan netwerk wel vinden, maar connect niet

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Mijn computer is net helemaal schoongemaakt en gereset (weet niet hoe dat echt heet), maar er staat nu alleen Windows Xp op. Nu heb ik voor het netwerk en internet Sitecom USB adapter geinstalleerd. Nou dat gaat allemaal prima. Hij kan verschillende netwerken vinden, waaronder ook degene die ik moet hebben. Deze is niet beveiligd en heeft een sterkte van 100%. Maar dan druk ik op connect en dan doet hij gewoon niks. Als ik het Windows laat doen, zie dat hij bezig is te verbinden en zegt hij 'waiting for the network'.. Maar het lukt hem niet echt te verbinden.

  Wat moet ik doen??? Want ik heb werkelijk geen idee.. weet niet eens waar ik moet beginnen met zoeken…

  Alvast bedankt
 • Er staat een MAC filter op de router aan?
 • Uhm ik weet echt bijna niks van computers.. Maar hoe kan ik dat zien?
 • Je moet via internet explorer naar je router instellingen toe om in de adresbalk van explorer bv http://192.168.x.x te typen. Kijk even in de handleiding van je router welke adres het is. Dan naar de keuze wireless gaan en daar kan je zien of je een mac-adres hebt opgegeven.
 • Ik woon in een studentenhuis en de handleiding van de router is niet meer te vinden.. Is er misschien nog een andere manier om achter het adres van de router te komen?
 • En ik weet niet of dit belangrijk is, maar boven het icoontje voor het netwerk staat geen blauw half cirkeltje, en dat hoort toch wel?
 • [quote:aff617a599="KJK66"]Ik woon in een studentenhuis en de handleiding van de router is niet meer te vinden.. Is er misschien nog een andere manier om achter het adres van de router te komen?[/quote:aff617a599]
  1. alles op auotamisch zetten…. werkt niet… dan 2.
  2. download handleiding vd fabrikant zelf…. Merk en type staat op/onder het doosje…
 • Het was inderdaad mijn Mac code die nog ingevoerd in de router moest worden.. Als je het eenmaal weet is het zo simpel!

  Dank je!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.