Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Wireless in Dell Latitude D610

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Bij de meeste laptops met Wlan hardware kan dit device met een soft- of hardwarematige schakelaar aan/uit gezet worden.
  Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar heb je daar al eens naar gekeken?
 • Aan de linkerkant van de notebook zit een klein schuifje, daarmee kun je em in en uitschakelen.

  groetjes Edmond
 • Ja, maar daar heb je niks aan als het apparaat er hardwarematig niet in zit natuurlijk !
 • Beste mensen,

  Ik heb een probleempje. Ik heb een Dell Latituden D610 van mijn werk. Nou zou hier een wireless adapter in moeten zitten, tenminste dat denk ik. Ik heb via mijn Servicetag dit ook via de dell site gevonden:
  [list:776d544790]EUROPEAN - INTEL PROWIRELESS 2915 802.11[/list:u:776d544790]

  Nu krijg ik deze echter niet aan de praat. Hij wordt gewoon niet door windows herkend. Dus niet in mijn apparaatbeheer. Ik heb ook al in de BIOS gekeken en daar staat hij ook gewoon aan. Is het mogelijk dat deze op een handmatige manier, ergens in de laptop, is uitgeschakeld? Ik snap er weinig van, ben bijna van plan om laptop open te schroeven om daar iets te gaan zoeken.

  Heeft iemand een idee? Alvast bedankt!
 • Vaak zijn die dingen optioneel te bestellen, toen destijds de laptop werd aangeschaft. Staat die niet in apparaatbeheer, dan zit die er niet in. (mogelijk wel als onbekend apparaat? Dan driver installeren)
 • Als de software standaard van af dell geistaleerd staan kan je naar het cofiguratiescherm gaan, daar staat een progje voor wireles verbindingen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.