Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

[w2k server] mand. profiel wil niet meer terug naar roaming

Anoniem
None
1 antwoord
  • Ik heb hier iets lastigs en kom er even niet uit. Heb ook al aardig zitten googelen maar zie door de bomen het bos niet.
    Dit is mijn vraag: Ik heb in een windows 2000 server domein een profiel aangemaakt voor een gebruiker. Die wilde telkens alles ' verzieken' dus heb ik het profiel van roaming op mandatory ingesteld door de NTUSER.DAT te hernoemen naar NTUSER.MAN. Nu moest ik echter e.e.a. installeren dus heb ik het profiel uit de OU gehaald en in de USER-groep geplaatst, administrator-rechten gegeven om te kunnen installeren, maar dit werkte niet. Dus dacht ik: Stom, dat is die mandatory instelling…Dus NTUSER weer naar DAT hernoemd. Maar tot mijn schrik blijven alle instellingen bewaard! Dus ongeacht wat in in de beleidsinstelligen aanpas, dit profiel lijkt gedoemd om in een super-dicht domein te blijven zitten. Overigens heb ik ook al de profielen lokaal verwijderd, gpupdates gedraaid, maar niets lijkt te werken! Wie kan mij helpen dit profiel weer bereikbaar te maken zodat ik die software voor deze gebruikers kan installeren?
    Kan ik gewoon het huidige profiel verwijderen en een nieuwe aanmaken met een identieke aanmeldnaam?

    T2002

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord