Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

wlan

Anoniem
zentyth
5 antwoorden
 • Sinds gister dus een nieuwe pc en weer een kinderziekte…

  de ingebouwde wlan adapter: Intel(R) 82562V-2 10/100
  doet het niet meer. Gisteren deed hij het nog maar nu niet meer, hij detecteert het netwerk gewoon niet . ik heb nu even het wlan kaartje van een andere pc erop gezet. wat denken jullie dat het probleem is? hij staat gewoon gedetecteert en werkt dus 'correct' maar hij detecteert mijn netwerk niet wat hij gisteren op vol signaal wel detecteerde! iemand een oplossing?
 • … net even network stumbler gedownload als ik dan op device intel … wil drukken dan kan dat niet , er staat achter unknow device, not supported…

  drivers? zoja kan iemand mij de goede drivers linken
 • ingebouwd klinkt dus als laptop? of bedoelde je bijgeleverd (PCI) in desktop. Bij ingebouwde kaartjes is vaak een knopje op de laptop aanwezig om 'm (tijdelijk) uit te zetten. Kan ook een toetsen combinatie zijn. (FN + F2 oid)
 • hij zit standaar in de dekstop medion akoya dus is denk ik een pci !? bedankt voor het snelle antwoord

  iemand een oplossing hiervoor
 • Ok, controleer dan het volgende. Draait er een wireless tooltje van het kaartje zelf? Zet die dan uit. Rechtsklik icoon in de systray en kies exit. Dan ook even via uitvoeren, msconfig, opstarten, het vinkje weghalen voor dat tooltje zodat die niet opstart met windows.

  Dan weer start, uitvoeren en type services.msc dan onderaan Wireless Zero Config, klik rechts en kies starten. Daarna weer rechts klikken en kies eigenschappen. Zet 'm dan op "automatisch"

  Sluit dit scherm af en doe een nieuwe wireless scan met de windows tool. (dat wireless symbool in de systray)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.