Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

motorola sbv5121 van Casema

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Ik heb net een nieuwe casema aansluiting maar heb het zelfde probleem. Rechtstreeks op 1 pc gaat prima. Maar ja ik heb er 4 dus heb ik een switch er tussen gezet. En dan komen de problemen de ene keer krijgen pc 1 en 3 verbinding of 1 en alle andere mogelijke combinaties. Na het uitzetten van de switch sweex 8ports of (mijn edimax 4 ports zelfde problemen) het modem gereset (stroom eraf 30 sec wachten en weer aan) wachten tot hij klaar en dan de switch. En ja dan werkt het weer maar dan weer niet alle pc's. Volgens de Casema help desk is mijn switch niet in orde maar deze hebben allebei al meer dan 1 jaar probleemloos met adsl. Ik dacht er overna om de sitecom die casema verkoopt te nemen maar op hun site zijn daar ook al de nodige problemen mee. Volgens mij ligt het aan die motorola
  • Bij casema krijg je een cablemodem en dat is anders dan een adslmodem/router. Je zult je huidige switch moeten vervangen voor een kabel router.
  • Je mist gewoon een router. Die motorola kabelmodems hebben geen router ingebouwd. Adsl modems soms wel. Een simpel 4 of 5 poorts routertje kost nog geen 20 euro. Worden tweedehands ook regelmatig aangeboden op marktplaats.
  • Bedankt allemaal ik ga gelijk een router aanschaffen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.