Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Router crasht door windows vista?!

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Hoi allemaal,
  Ik woon samen met 2 vrienden en we hebben internet van casema (of hoe het tegenwoordig ook heet). Dit gebruiken we via een Sitecom xDSL/Cable router (DC-202)
  We hebben 2 mensen die windows vista draaien en 1 met xp. Op het moment dat 1 van de 2 met vista zijn netwerkkabel weer aansluit (na de laptop een tijd losgekoppeld te hebben oid) terwijl de andere met vista zijn computer aan heeft, valt de verbinding voor alle 3 weg. Als we dan even de stekker van de router eruit halen en er weer in doen doet alles het weer, maar het is toch wel irritant.

  Weet iemand waar dit probleem vandaan komt, en belangrijker, hoe ik het kan oplossen.

  alvast bedankt
 • [quote:5db54d3e22="pc_freak17"]Op het moment dat 1 van de 2 met vista zijn netwerkkabel weer aansluit (na de laptop een tijd losgekoppeld te hebben oid) terwijl de andere met vista zijn computer aan heeft, valt de verbinding voor alle 3 weg. [/quote:5db54d3e22] Ik denk niet dat dit aan Vista ligt. Die DC-202 is Vista compatibel. Had je op de site van sitecom de vaak gestelde vragen al gecheckt? Check ook nog deze op GoT deze thread over onderwerp problemen met router sitecom DC-202 v6
 • sluit al je pc eens aan en ristart dan de router
  mogelijk dat je router maar 1 ip weg geeft
  of mogelijk is dat de router defect is

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.