Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Linksys router WRT54G en printersever Linksys WPS54G

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Al mijn computers 02x PC 01x met netwerkkabel en ander draadloos) en het notebook ook draadloos (wireless). Alles werkt goed alleen ik krijg de printerserver niet aan de gang. Ik heb de setup van de printerserver goed kunnen doorlopen, alles wordt herkend (HP PHOTOSMART 7550) tot aan het laatste onderdeel waarbij hij contact zoekt, gaat het fout.

    Ik wil de printerserver gebruiken om draadloos te kunnen printer en wil geen netwerk op iedere computer te hoeven instellen. Kan dat? of moet ik toch op iedere computer het netwerk instellen en hoe gaat dat in zijn werk. Ik gebruik op 2 computers Windows XP Pro NL SP_2 en op het notebook Vista. :o
  • Eerst de photosmart op alle pc's lokaal (USB) installeren. Dan via 1 pc de admin tools draaien om de printserver in testellen. Als dat klaar is op de PC's (alle) de client printserver software draaien. Alas de printserver gevonden wordt is het (natuurlijk) goed, zo niet, dan software firewalls (tijdelijk) uitschakelen.
    Als dat dan goed is, via configuratie scherm, printer .. geinstalleerde printer, jouw photosmart kiezen en "online"zetten. Dan nog via "poorten" de printer poort wijzigen van USB naar de linksys poort (TCP/IP) (vinkje verzetten dus)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.