Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

ADSL zonder KPN

Anoniem
MirageH1992
4 antwoorden
 • Ik ben ongeveer 2 jaar geleden van KPN overgestapt op Tele2 compleet.
  Toen ik overstapte was het verplicht dat ik eerst de KPNlijn aanhield, ik kon hiervoor het goedkoopste (belbasis) abonnement aanhouden. Na de nummerportering kon ik dan het KPN abonnement opzeggen. Dit is indertijd gebeurd. Momenteel ben ik dus helemaal aangesloten via Tele2.

  Nu dan de vraag:
  Stel, wat als ik nu over wil stappen naar een andere provider, bv. Telfort of Orange? Moet ik dan weer eerst een KPN abonnement nemen? Bij wie loopt mijn huidige telefoonnummer? Hoe zou dit in zijn werk gaan?

  Graag wat ervaringen en tips. (Ik ben nl. niet erg tevreden over Tele2 compleet en ben me aan het orienteren over een andere provider)

  Alvast bedankt,
  F.
 • Op tweakers staan wat ervaringen.. Het lijkt er op dat het kan, maar dan moet de provider wel meewerken..
  http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1262843
 • Je kan je telefoonnummer overal mee naar toe nemen. De "netwerk provider" is met name afhanklijk van welke IPS je kiest. Tegenwoordig zijn er nogal veel van de KPN, alleen opereren ze allemaal onder een andere naam.

  Weet niet waar je woont, ik heb zelf internet via de kabel van UPC, inclusief bellen, digitale tv, etc. De hele mik mak bij 1 provider en ben er goed over te spreken, weinig storingen (afgelopen 3 jaar 2 keer een paar uur er uit gelegen).
 • Bedankt voor jullie reacties.
  Ik woon in Den Haag.
  Internet met Tele2 is wisselvallig, soms werkt het traag of helemaal niet, de andere keer wel. Op zich is dat niet het ergste maar dat geldt ook voor de telefoonverbinding.

  Ik zal het GOT topic bestuderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.