Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

laptop, geïnfecteerde pc en draadloos internet

Anoniem
theplayer1
4 antwoorden
 • Toen mijn pc 2 weken geleden nog als een zonnetje draaide, schafte ik me een laptop aan en een NetGear router. Alles keurig aangesloten en ik had internet op mijn pc, en draadloos internet op mijn laptop.

  Daarna ging het helemaal mis. Mijn pc werd besmet met Virtumonde en Privacyremover M.64 en daar kan ik alleen nog maar in via een ontvangen Ultimate Boot CD in de veilige modus, weliswaar met netwerkmogelijkheden maar het binnenhalen van virusprogramma's stuit telkens op missende onderdelen.
  Mijn pc kan ik dus al twee weken niet gebruiken.

  Ik ben toen mijn laptop maar gaan gebruiken als overbrugging voor de problemen. Maar het draadloos internetten is ook over. Dat lukt van geen kanten meer!! Moet dus een kabel leggen van laptop naar Home modem om verbinding te kunnen krijgen, halverwege de hal in de kou….
  Dat is natuurlijk onhoudbaar.

  Ik heb echter alles exact gedaan zoals de router cd me heeft geleid door de aansluitprocedure. Verschillende keren opnieuw gedaan, maar ik krijg geen draadloze verbinding meer.

  Moet ik dus per se een werkende pc hebben om draadloos te kunnen internetten?
 • …. toch niet toevallig een knopje op die laptop (of een fn-toets- combinatie) om draadloze verbinding instant on/off te schakelen…. :?
 • [quote:b8125bca3e]toch niet toevallig een knopje op die laptop (of een fn-toets- combinatie) om draadloze verbinding instant on/off te schakelen…. [/quote:b8125bca3e]

  jazeker: Fn + F7 Geen effect!!
 • De vraag is dan, krijg je uberhaupt de beschikbare draadloze netwerken in beeld, of helemaal niets?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.