Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Laptop aansluiten..?

Anoniem
Christiaan de Boer
2 antwoorden
 • Als je met je laptop draadloos wilt gaan werken zal je inderdaad een router moeten aanschaffen. De kabel van de modem van Ziggo gaat dan in je router en de kabel van je moeders pc gaat ook in de router.
  Je moet dan nog wel de router goed instellen en beveiligen en ook op je nieuwe laptop moet je de verbinding met de router gaan maken.

  Als je meer informatie wilt kijk dan eens op www.schoonepc.nl Daar staat een goede en duidelijke handleiding.
 • Hey hallo allemaal,

  Ik heb vandaag ff een laptop op www.laptopshop.nl besteld. En die ontvang ik dinsdag :D … Ik heb een Acer Extensa 5220-301G08MI besteld. Maar nou had ik een paar vraagjes.
  Wij hebben thuis al een internet abbonement lopen bij @home/ziggo. Maar dat is met kabel. En ik wil graag draadloos internetten met mijn laptop. Wat moet ik dan aanschaffen om draadloos te kunnen internetten met mijn laptop? De Computer van me moeder moet gewoon zo blijven met kabel dus en niet draadloos. Ik had al van iemand gehoord dat ik dan een roter moet aanschaffen..? Sluit ik die dan aan op de roter die wij al hebben(met kabel)? Wie kan mij een beetje op weg helpen? Dus wat te halen en kleine uitleg hoe ik dat kan aansluiten.. Alvast bedankt
  mvg chris

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.