Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Help file op laptop

Anoniem
Theo van Rijen
5 antwoorden
 • Hallo
  Ik heb onlangs Network Magic geinstalleerd op mijn desktop PC en draadloze laptop.
  Alles werkt (met name natuurlijk het delen van mappen en printer), maar als ik op de [b:a279e6a5af]laptop[/b:a279e6a5af] het helpbestand van Network Magic opvraag krijg ik een Windows foutbericht: "kan geen extensie vinden, ga naar Configuratie/Mapopties en voeg deze toe". Ik begrijp niet wat ik hier aan zou kunnen doen.
  Kan iemand mij helpen ?
  Bij voorbaat dank.
  Theo :?
 • Mogelijk is de associatie beschadigd of onbedoeld gewijzigd. Rechtsklikken op het .hlp bestand, openen met, en dan winhelp.exe gebruiken.
 • Dag Gerben
  Bedankt voor je reactie.
  Voor de duidelijkheid: het betreft hier [u:f7a342dd9c]niet[/u:f7a342dd9c] het Help-bestand van Windows maar van de toepassing Network Magic, waarmee ik naar een (Help)-Internetpagina zou moeten jumpen.
  Als ik trouwens naar de wijzigingsmogelijkheid kijk in Mapopties: hoe moet ik wijzigen ? Indien onder ,geavanceerd/bewerken', dan zie ik hier o.a. staan [i:f7a342dd9c]"C:\WINDOWS\System32\winhlp32.exe %1". [/i:f7a342dd9c] Moet ik dit dan veranderen in 'Winhelp.exe' ?
  Groeten
  Theo
 • Nee, beide bestaan en werken. Open winhlp32.exe eens, en kies daarna het help bestand. Wat gebeurt er dan?
 • Het kan zijn dat ik m'n probleem niet goed uitleg, maar met uw advies weet ik geen raad.
  Ik kan onmogelijk de Network Magic helpfile met winhlp32.exe openen. Dat gebeurt vanuit de toepassing en dat werkt dus niet op mijn laptop.
  Jammer dat ik geen bijlage kan meesturen, dan kon U precies zien wat ik bedoel. Maar ik neem aan dat u het programma kent.
  Groeten

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.