Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Orange Livebox

Anoniem
Ramonster73
3 antwoorden
 • Wij hebben hier thuis een Orange ADSL Extra abbonnement maar de draadloze verbinding van onze Livebox werkt niet meer. De wired verbinding naar de Apple werkt wel.

  Het probleem is dat de Livebox zich niet meer laat resetten zoals in de handleiding beschreven wordt (ik heb de resetknop ongeveer 90 seconden ingedrukt gehouden maar de Livebox reageert nergens op) en ook de REG knop werkt niet. Het ligt niet aan de USB ontvanger want ik kan wel andere netwerken ontvangen.

  Hoe krijg ik de draadloze verbinding weer aan de praat? Is er een manier om dit te doen ZONDER dat wel op elke computer weer de software opnieuw moeten installeren (in het verleden nog wat problemen mee gehad)? Ik geloof ook dat dit moet gebeuren na een hard reset of als je de stroom er van af haalt.

  Alvast bedankt,

  Thierry

  N.B. Heel af en toe kan mijn PC verbinding maken met ons thuisnetwerk maar dan krijg ik na 10 seconden het bericht 'Beperkte of geen verbindingsmogelijkheden'. Tijdens deze 10 seconden heb ik dan ook geen daadwerkelijke verbinding want ik kan dan geen webpagina's openen. Ook heb ik al de software een paar keer verwijderd en er weer opgezet maar het probleem ligt toch zeer waarschijnlijk bij de Livebox.
 • lijkt me duidelijk geconstateerd dat de livebox kaduuk is.
  dan zul je de helpdesk van online moeten raadplegen
 • Excuses voor de driedubbulle plaatsing van dit onderwerp, omdat mijn huidige verbinding steeds wegvalt dacht ik dat de vorige twee berichten niet geplaatst waren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.