Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Nieuwe Router

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Goeiemiddag,

  We hebben sinds wij in 2003 in dit huis kwamen een E-tech RTBR03 router. Toen in combinatie met een chello abbonnement, reeds een jaar een beter UPC abbonnement.

  Het abbonnement had destijds een downloadsnelheid van 6 mb. Dit werd door UPC verhoogd naar 8. Enkele weken geleden werd de snelheid verhoogd naar 16. Helaas, geen enkele update wil lukken. Ons internet blijft haken op 5 a 6 downloadsnelheid.

  Ik krijg steeds meer het idee dat het probleem aan de router ligt. Deze dateert van 2003. Weten jullie een goede (draadloze) router?

  We hebben namelijk een laptop waarop we graag draadloos willen en 3 pc's die gewoon wel bedraad zijn. Een goede router voor een degelijke prijs, die het aantal MB's niet afremt, zou mooi zijn.

  Spongeman
 • Bekijk deze eens.
  http://www.azerty.nl/11-1075-70084/linksys-ultra-rangeplus-wirele.html
 • Hoi Gerben,

  Deze lijkt me precies hetzelfde, alleen dan 10 euro goedkoper? http://www.4launch.nl/shop/product/061822/-router-wrt160n-ew-wlan-300mbit–4p-switch/hardwareinfo

  Dan ga ik deze waarschijnlijk nemen. Ik heb er al eerder van kennissen goede verhalen over gehoord.

  Bedankt voor de hulp!
 • Lijkt me dezelfde, maar het typenummer is niet helemaal gelijk. Wellicht even mailen of bellen? Of op de linksys site kijken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.