Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

beveilingssleuten kwijt

Anoniem
Leo S
4 antwoorden
  • ik heb sinds kort een nieuwe laptop aangeschaft, alleen weet ik de beveiligingssleutel niet meer om wireless te kunnen internetten. Ik gebruik nu weer gewoon de kabel. Weet iemand hoe ik daar achter kan komen of kan resetten? Ik heb een speedtouch modem van KPN.
  • Meestal staat die op een sticker aan de onderkant van de router. Zoniet, dan kun je de router resetten, en zelf een nieuwe sleutel instellen.
  • [quote:4ff04aa1c1="gerben"]Meestal staat die op een sticker aan de onderkant van de router. Zoniet, dan kun je de router resetten, en zelf een nieuwe sleutel instellen.[/quote:4ff04aa1c1]

    hey thanks, die had ik al gevonden. Er staat WEP en WPA op, dacht altijd dat dit het wachtwoord was, maar heb het een paar keer geprobeerd en lukt op de een of andere manier niet. Maar resetten kan dus ook zonder dat straks de verbinding ineens niet meer werkt?
  • Bij resetten valt alles terug naar standaard waarden. Je zou wat schermafdrukken kunnen printen. Bij diverse routers kun je de configuratie ook wel als een bestand downloaden (en weer uploaden). Standaard staat na resetten, de beveiliging van wifi helemaal uit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.