Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Draadloos internet LAN Settings (Belkin)

Anoniem
telenerd
6 antwoorden
 • Hallo,

  Al een hele tijd zit ik met een probleem met mn router, maar nu begint het echt irritant te worden omdat ik verhuisd ben met me macbook naar boven. Probleem is het volgende:

  Ik heb thuis 2 laptops (waarvan 1 macbook) en 2 pc's in het netwerk zitten wat op een belkin router draait. Om onbekende reden valt het internet vaak (soms een paar keer per dag) gewoon weg.
  Vreemd genoeg kan ik het internet weer maken door inloggen in de router (wil alleen met een pc die niet draadloos is aangesloten) naar "Lan Settings" te gaan en inloggen en vervolgens zonder enige aanpassingen te doen op "Apply Settings" te klikken.

  Wel valt me op dat het internet er vaak uit knalt als ik een "zware" website open zoals maps.google.nl of hyves.nl en vooral heb ik hier veel last me op me macbook.

  Iemand enig idee wat het probleem kan zijn?

  Alvast bedankt!

  Rene Bosch
 • Heb je de router al eens helemaal gereset? Is er een nieuwe firmware versie beschikbaar voor je router? Zie de site van Belkin.
 • Ik heb dit probleem zelf ook gehad met een belkin router. Ik had er op het laatst zo genoeg van dat ik ben overgestapt op kabel. Daarbij loopt hij (bijna) nooit vast, het is misschien geen oplossing maar dan weet je dat meer mensen er last van hebben.
 • [quote:ee75d125c9="Doofenshmirtz"]Ik heb dit probleem zelf ook gehad met een belkin router. Ik had er op het laatst zo genoeg van dat ik ben overgestapt op kabel. Daarbij loopt hij (bijna) nooit vast, het is misschien geen oplossing maar dan weet je dat meer mensen er last van hebben.[/quote:ee75d125c9]

  Dat je overstapt op kabel heeft niet zo heel veel met de problemen met je router te maken.
 • Ik dacht het wel , als hij draadloos op de router geregeld wegvalt. En met de kabel op de router niet dan is er toch een probleem met de router neem ik aan. Trouwens vandaag had ik weer geen verbinding, dus zelfs met kabel heb ik hier last van.
 • "we" lezen nog niet terug dat je het eerdere advies van nieuwere firmware hebt gechecked?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.