Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

slecht!!

Anoniem
None
2 antwoorden
  • wij hebben hier nou 4 computers. 2 laptops met vista(draadloos) 1 apple mac (ook draadloos) en een desktop niet draadloos maar met kabel. Op die desktop zit een canon mp510 printer aangesloten. Nou wil ik via de laptop draadloos via het netwerk printen op die printer van de desktop.
    Ik heb al problemen gehad met een error, dat ik geen verbinding kon krijgen, maar dat hebb ik opgelost door de printer aan te sluiten op serielee poort, maar dan een nieuwe poort aangemaakt op de server naar de printer. Nou print ie wel, MAAR, als hij kleuren moet printen, dan gaat dat niet goed komen. Het komt er heel raar uit, en ook dubbel zowat. Oftewel, niet zoals de bedoeling moet zijn. Dit probleem heb ik ook al gehad met de andere laptop, en kon het toen ook niet verhelpen. Weten jullie wat het probleem is? ik hoor het graag
  • Hoi Donny,

    Dit klinkt als een verkeerde driver. Even voor mijn beeldvorming: begrijp ik je verhaal goed dat je de printer aangesloten hebt op een desktop, de printer gedeeld hebt op deze desktop en vervolgens via een virtuele printerpoort op de server de printer beschikbaar maakt in het netwerk?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.