Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

switchen tussen kabel en draadloos

Anoniem
Gamer0077
4 antwoorden
  • Heb een netwerk met twee labtops (beiden draadloos en bekabeld), een desktop die alleen bekabeld is (en een printer die daaraan hangt) en een netwerkschijf (ook bekabeld). Op een van de labtops wil ik voor 90 % bekabeld werken (vanwege de snelheid, veel grote bestanden op de netwerkschijf), de overig 10 % draadloos. Hoe krijg ik dit voor elkaar?
    Heb met Netsetman en Netprofiles zitten stoeien, maar ben dan voortdurend mijn netwerkschijf kwijt en ook de printer geeft problemen.

    Overigens is de router uiteraard draadloos en bekabeld. Alles werkt verder naar behoren.
  • Ik heb ook het zelfde probleem als ik een server aan het runnen ben dit ligt waarschijnlijk aan het ip adres dat je er dan 2 krijgt misschien kun je in de wirless router kijken bij bij lan setting en deze veranderen :wink:

    'k hoop het voor je
  • ik heb ook zoiets ff anders ik heb een laptop en 4 pc's en beneden is de kabel (ik mag van mijn ouders geen kabel naar benenden tenmiste liever niet) dus ik vraag me af of ik via mijn laptop ( die op de wifi zit ) een kabel kan laten gaan naar mijn switch in mijn kamer naar mijn pc's
  • Stel eens een vast ip in voor de kabel, buiten het bereik van de router. Twee ip's is geen probleem, elke "kaart" krijgt er één. Netsetman oid. zou niet nodig moeten zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.