Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

De PC en laptop zijn in oulook express aan elkaar verbonden

Anoniem
blackhawkdesign
1 antwoord
  • Ik heb jullie hulp hard nodig want ik heb gehoord dat er een mogelijkheid is dat dit niet meer kan. Als ik op mijn laptop iets doe op outlook express ziet mijn man het op de pc en ik zie het op mijn laptop. En dat wil ik niet.

    Ik heb het al aan een deskundige gevraagd maar die zegt dat windows dat doet, maar dat is helemaal niet waar, want ik heb via iemand anders ook iets kunnen veranderen want we waren met alles aan elkaar gekoppeld zelfs als ik op een site of hij konden we dat zien, maar dat is opgelost, maar hier had hij geen antwoord op maar het moet kunnen dat wist hij zeker.

    Maar nu zit ik alleen nog met die outlook express, die wil ik ook weg hebben, want er komt steeds te staan buj Vandaag Deze Computer van elkaar wat we hebben gedaan en dat wil ik niet.Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en dat ik zo snel mogelijk via het forum antwoorden te zien krijg hoe ik dat moet verwijderen.

    Ik hoop vandaag nog en dan via het FORUM dan kan ik gelijk antwoorden zien.Bedankt en ik hoop echt dat ik via het forum snel reacties krijg want het is echt een probleem en dan kan ik gelijk lezen. Ik word er helemaal zenuwachtig van. Ik begrijp er niets van en ik ben niet technisch en goed in alles op de computer, dus ik hoop echt dat jullie mij kunnen helpen. Ik doe het nu via mijn laptop. En ik zit ook wel op de pc.

    Het is een lang verhaal, maar ik hoop dat jullie het begrijpen. Dus graag abtwoord via een forum dat hier verstand van heeft

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.