Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Internet elke dag resetten!

Anoniem
peterkramer
5 antwoorden
 • Wij moeten al een hele lange tijd ons internet ong. 1x per dag resetten. Verschrikkelijk irritant is het. Internet word plotseling heel traag (ook zonder downloaden) en kan soms dan geen website's meer bereiken of heel slecht (zie onderstaande afbeelding van computertotaal). Iemand enig idee hoe we dit kunnen oplossen want ben het onderhand wel zat. We hebben overigens Ziggo en op dit moment is mijn internet ook erg slecht maar wanneer ik een speedtest doe is dit toch niet traag te noemen naar mijn mening. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

  http://img210.imageshack.us/img210/2372/computertotaal.png

  [img:1124050575]http://img406.imageshack.us/img406/7287/speedtestz.png[/img:1124050575]
 • Zit er een router tussen het ziggo modem en de pc's? wellicht dat die het niet trekt. Check eerst voor nieuwere firmware.
 • [quote:6c15705c4f="peterkramer"]Zit er een router tussen het ziggo modem en de pc's? wellicht dat die het niet trekt. Check eerst voor nieuwere firmware.[/quote:6c15705c4f]

  Heb het geprobeerd, blijft steeds zeggen Verzoek verzenden als ik de nieuwe firmware wil uploaden dus het is niet gelukt. Heb het ongeveer 10 keer geprobeerd. Router is van Netgear WGR614 v6.
 • Nee, dat automatisch firmware updaten van netgear werkt meestal niet, is ook mijn ervaring. Maar je kunt gewoon via de netgear site wel de laatste firmware downloaden en dan er in flashen. Het is ook wel eens lastig zoeken omdat ze niet helder zijn met hun model nummers. Log in op de router en boven in staat router type en firmware versie. Let ook op dat je europese firmware pakt.
  http://kb.netgear.com/app/home
 • [quote:50f73e3062="peterkramer"]Nee, dat automatisch firmware updaten van netgear werkt meestal niet, is ook mijn ervaring. Maar je kunt gewoon via de netgear site wel de laatste firmware downloaden en dan er in flashen. Het is ook wel eens lastig zoeken omdat ze niet helder zijn met hun model nummers. Log in op de router en boven in staat router type en firmware versie. Let ook op dat je europese firmware pakt.
  http://kb.netgear.com/app/home[/quote:50f73e3062]

  Ja dat heb ik gedaan, heb de laatste firmware van mijn type op de Netgear website gedownload en toen in m'n router ingelogd en daar het bestand geselecteerd en proberen te uploaden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.