Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Problemen met Internet Lan & Wireless(maar eerst 1 tegel

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hallo iedereen ik ben hier beetje nieuw dus aangenaam.

  Ik ben hier niet voor niets heb problemen met mn PC internetverbindingen,

  Alle eerst Heb ik een UPC Modem aangesloten op een WRTG50 die weer aan gesloten op een HUB die daar dan verbinding maakt met mijn pc. Een maand geleden lukte het nog met LAN daarna opeens niet meer.
  Waarop ik toen draadloze verbinding ging gebruiken.
  Nu werken ze allebei niet meer goed. Dus heb ik jullie raad nodig als het kan.

  [b:aef40e01ee]-LAN verbinding[/b:aef40e01ee]
  Mijn Lan vindt de HUB wel maar geeft geen echte internetverbinding (via probleemoplosser zegt hij dat ik Firewall heb aanstaan maar ik heb die al uit. + via MSN probleemoplosser zeiden ze dat ik geen DNS of juiste Keypoorten heb)

  [b:aef40e01ee]Draadloze verbinding[/b:aef40e01ee]
  Ik gebruik een Linksys adapter die mij draadloos toegang geeft op internet. Nu werkt die niet meer zo goed, omdat hij wel mijn SSID vind maar helaas alleen maar beperkte internet heeft heel raar.

  P.s ook raar. Ik had mijn Modem beveiligd, maar naarmate ik op mijn SSID ging kijken was die onbeveiligd en als ik in de modem wil komen, dan kan het niet omdat ik geen juiste admin code heb ofzo.. Hierbij neem ik aan dat iemand mij gehacked heeft. Of ja ik weet het ff niet meer.

  kan iemand mij maybe helpen op deze donderdagmiddag


 • damn lukte eenbeetje

  Zoals in Eset Nod scanner gedeinstalleerd + bij AVG heb ik iets gedaan(DNS unblok) + bij de Instellingen van de status van de verbinding heb ik een Linklater Topology Discovery Responder protocol aangemaakt die mij van responders layers bevatten en heb via dat opgestart en nu opeens internet ik begrijp er geen klote van.. Nu wil ik graag draadloze internet regelen omdat die eeen snelheid haalt van 2.4 mb per sec voor


  maarja het lukte heel even nu niet meer
 • oops nu lukt het niet meer geen Keypoorten gevonden hoe kan dat nou Help please people tnx
 • Dat komt allemaal warrig over :o Heb je twee scanners draaien? Eset-NOD (betaald) en AVG (freeware)? Dan direct AVG er af gooien (doe dat met Revo Uninstaller).
  Waarom heb je een "hub"? Bedoel je een switch? Hoeveel pc's en andere apparaten gaan bij jou het internet op?
  Ik denk dat je die "hub" moet weggooien, alle software van de modem en router moet deïnstalleren en je modem en router moet resetten naar fabrieksinstellingen.
  Daarna geheel opnieuw beginnen. Voor wachtwoorden en inloggegevens raadpleeg je de documentatie van de provider.
 • hey met die hub zijn er ook 3 andere pc aangesloten en die doen het helaas wel dus het ligt niet daaraan. Ik heb Upc modem > router > naar hub> mn pc, ik heb heel veel computers in mn netwerk staan.

  3 beneden, 1ste etage ook 3 en boven 1 daarom heb ik zoveel poorten nodig hehe dank je wel ik ga ff proberen om dat te deinstalleren.
 • hoi ik heb handmatige ip en dns gegeven bijna hetzelfde als op die andere LAN verbonden computer.. Hij vindt het netwerk wel maar via IPCONFIG all zie ik dat hij geen DHCP server pakt ofzo.. er staat NEE erbij..

  HELP please ik weet nu zeker dat het aan dat ligt dank je wel
 • Vermelden de andere PC's bij DHCP dat ie aan staat (JA) dan deze pc ook op automatisch IP-adres verkrijgen zetten.
  Open dan het Windows Configuratiescherm en kies Netwerkverbindingen (XP) of selecteer achtereenvolgens Netwerkcentrum en Netwerkverbindingen beheren (Vista). Klik de (actieve) lan-verbinding met de rechtermuisknop aan en kies Eigenschappen Selecteer op het tabblad Algemeen de optie Internet-protocol (tcp/ip) en druk
  op Eigenschappen, waarna je Automatisch een ip-adres (en dns-serveradres) laten toewijzen aanstipt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.