Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Na formateren geen internet

Anoniem
JJKL
7 antwoorden
 • Hallo allemaal,Ik heb mijn pc opnieuw geinstaleerd gewoon eerst geformateerd daarna geinstaleert windows xp ,maar nu komt het ik wilde het internet op gaan maar dat lukt gewoon niet .Bij mijn outlook express
  krijg ik een tabblad te zien met daar op : Kan de host pop3 niet vinden. Controleer of uw naam van de server juist hebt opgegeven. Account pop3.versatel.nl .Server pop3 .versatel.nl protocol pop3 poort 110 beveiligd "SSL nee sockets fout 11004 foutnummer 0x800CCCoD.

  Mijn vrouw de pc doet het wel gewoon daar is dus niets mee.
  De lampjes op de switch doet het wel.

  Ik hoop dat iemand het weet
  Mvg
  JJ
 • Doe eens het volgende:

  start>uitvoeren: cmd
  In het dosschermpje tik je in: ipconfig

  Wat krijg je terug?

  Als je een melding krijgt in de trend: ipconfiguratie blabla (1 regel)

  Dan heb je waarschijnlijk geen netwerkkaartdrivers geinstalleerd.
 • Ok ik heb het gedaan en idd ik krijg te zien ipconfuguratie
  ook zie ik niets staan in de map netwerkverbindingen helemaal leeg is hij. :(
  maar welke moet ik dan hebben ik heb geen cd of dvd daarvan :oops: , toch dat zat al in de pc als het goed is


  p/s bedankt voor je hulp.

  JJ
 • Is het een merk pc, zoals dell, packerd bell, acer of wat dan ook?

  Dan kan je naar de website gaan en de drivers downloaden en installeren.
 • misschien kun je nog ergens een moederbord CD opduikelijken. Daar staan ze in ieder geval op.
 • Ik heb natuurlijk drivers er voor ja, maar als ik een dvd of cd er in doet gaat alles goed behalve natuurlijk van die drivers wilt niet opstarten ook als ik naar deze computer gaat zie ik hem staan en klik er op dan doet hij ook niets.

  JJ
 • [quote:ad199118c1="JJKL"]Ik heb natuurlijk drivers er voor ja, maar als ik een dvd of cd er in doet gaat alles goed behalve natuurlijk van die drivers wilt niet opstarten ook als ik naar deze computer gaat zie ik hem staan en klik er op dan doet hij ook niets.[/quote:ad199118c1]Hmm, weet je wel wat je aan het doen bent? Betreft het een A merk computer? Dan zou ik verwachten dat de netwerkaart drivers correct geinstalleerd worden. Mocht het antwoord ja zijn, dan de drivers zoeken op internet bij de fabrikant van de computer.
  Zo nee, dan zou je de moederbord cd op moeten zoeken want daar staat de driver op. Soms moet je wat geduld hebben voordat het icoontje verschijnt in de Verkenner.

  Nu zal afhankelijk van de driver/moederbord CD bepaalde handelingen verricht moeten worden. Soms staat er een installatie programma op, of een hulp programma. Vaak heeft een CD een autorun. Op een driver CD alleen, kunnen staan soms alleen maar drivers. Installeren kan ook via Apparaatbeheer. In jouw geval zal de netwerkkaart met een uitroepteken staan of de netwerkkaart staat bij onbekende apparaten. Dat even controleren. Apparaatbeheer kan je via de Windows help vinden en op nog tich andere manieren. VIa apparaatbeheer kun je dan de driver van het probleem apparaat opnieuw installeren. Op zich zou de computer (met de CD erin) ook de niet geinstalleerde netwerkkaart moeten kunnen vinden. Heb je een waarschuwing gezien? Oh ja, heeft je moederbord 1 netwerkaansluiting?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.