Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

router wl-350

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hi,

  Sinds kort beschik ik over een sitecom wl-350 en was in de veronderstelling de router zo in te stellen dat bepaalde pc,s in een tijdspad toegang tot het internet hebben. Ik kan het echter niet vinden. Zie ik iets over het hoofd of kan ik dat deze router niet zo instellen dat de verbinding met het internet om 22.00 uur verbroken word voor een aantal pc,s?
  grtx. Roland
 • In >deze handleiding< op pagina 46 vindt je hoe je Access Control inschakelt en configureert. Zal ongetwijfeld ook in de bij de router geleverde handleiding staan.
 • Hans,


  Dank je wel. Deze heb ik ook wel maar ik krijg het niet voor elkaar. Ik doe iets niet goed maar weet niet goed wat. Ik heb een schema ingesteld, en ingegeven alles te blokken en gesaved maar…. het werkt niet.
 • [i:d966f282e9]Uit ervaring weet ik dat je bij een linksys de spertijd enable moet zetten is dat bij jouw router ook zo?[/i:d966f282e9]
 • [quote:a440cdb67a="pang"][i:a440cdb67a]Uit ervaring weet ik dat je bij een linksys de spertijd enable moet zetten is dat bij jouw router ook zo?[/i:a440cdb67a][/quote:a440cdb67a] Ik probeerde een plaatje van de linksys erbij te zetten maar dat lukte niet
 • Hallo Pang,

  Deze heeft deze optie niet, maar ik denk dat ik er uit ben. Ik had het schema zo ingesteld dat de router toestemming gaf om het internet te benaderen voor een bepaalde tijd. Echter ik had block all acces aangevinkt. Dan moet ik natuurlijk wel de spertijd invoeren. Tevens stond de tijd van de router niet goed ingesteld. Ik ben benieuwd hoe het vanavond zal verlopen met de toegang tot internet.

  Ik laat het wel horen hoe en wat, maar ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat.
 • [i:88c4501ed0]Kijk weer een blij mens :lol: [/i:88c4501ed0]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord