Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

wachtwoord van wireless netwerkje niet te vinden... wat nu?

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Mijn ex had indertijd netwerkje opgezet (kabel), en later ook wireless… maar sinds zijn vertrek gebruik ik zelf in feite het netwerkkabeltje vanwege problemen
  Nu een netboekje gekocht en wil daarmee zooo graag wireless kunnen werken door het huis. Helaas kan ik het wachtwoord dat hij intertijd ingezet had niet achterhalen.
  Ik zie mijn wireless netwerk wel
  Wat nu? moet ik opnieuw een netwerkje aanmaken? met een andere naam en password?
  advies graag!
  Dutchess Greetje
 • Dan moet je je router resetten. Op de router zit een heel klein resetknopje (goed zoeken, of in de handleiding kijken, kan je online op de website van de fabrikant vinden).

  Voordat je dat doet, moet je zorgen dat je de handleiding klaar hebt en sluit na het resetten een computer met een kabel op de router aan. Volg de stappen in de handleiding en daarna kan je weer (draadloos) internetten. Succes!

  P.s voordat je gaat resetten, kan je ook nog proberen om met het standaard wachtwoord op de router in loggen. Again: zoek in de handleiding voor het standaard wachtwoord.
 • ik krijg het al spaans benauwd als ik de handleiding lees….
 • Tja, als dat zo is dan blijft er niets over dan in de familie, vrienden, kennissen of heel vage kennissen iemand te zoeken die dat voor je kan oplossen dus.
 • [i:e9e3e9b7fc]Wat merk en type router is het?[/i:e9e3e9b7fc]
 • [quote:d1aa5674ca="Dutchess"]ik krijg het al spaans benauwd als ik de handleiding lees….[/quote:d1aa5674ca]Afhankelijk van het merk/type, valt dat vaak best mee. Wat meer informatie zou handig zijn want er moet ook nog een bepaalde beveiliging ingesteld worden. Dat moet je router aankunnen en je computer ook.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.