Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Linksys WRT54G router alleen nog te pingen na mislukte flash

Anoniem
emerald
4 antwoorden
 • Hallo,

  In een poging om het netwerkbereik van mijn Linksys WRT54G v.5.1 te vergroten is een firmwareflash uitgevoerd waarbij dit is mislukt.
  Ik kom nu niet meer het internet op en de webinterface van de router is niet meer bereikbaar.Ik kan nu alleen nog pingen naar de router.Kan ik m nog redden of is het einde verhaal?
 • Je zou nog kunnen proberen je Linksys WRT54G router te resetten via de reset knop aan de achterkant van router. De instructies daarvoor staan onder andere in deze hyperlink http://technicallyeasy.net/2008/01/how-to-reset-linksys-wrt54g-wireless/ Check verder de manual van je router.
 • Als je hem kunt pingen…. dan werkt iig de DHCP nog….
  Probeer een keiharde reset, zie handleiding. Vaak is dat uitzetten, reset knop lang vasthouden en weer aanzetten. Soms moet je hem wel 1 minuut vasthouden bij andere types tot er een bepaald knipperpatroon komt.
  En dan weer inloggen alsof ie nieuw is..
  Sterkte.. ;)
 • Ik heb 30 seconden lang de resetknop ingedrukt gehouden zonder succes.
  Ik heb ook nog de 30-30-30 methode toegepast waarbij de resetknop voor 30 sec. wordt ingedrukt en daarna het spanningsstekkertje wordt losgetrokken waarbij de resetknop ingedrukt blijft tot er weer 30 sec. voorbij zijn en hierna het stekkertje weer teruggestoken waarbij nog weer 30 sec. de resetknop ingedrukt blijft.De resetknop blijft dus 90 sec. lang onafgebroken ingedrukt.

  De DHCP doet het niet.Ik heb mn laptop op een statisch ip-adres gezet.

  Helaas nog steeds geen webinterface :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.