Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

probleem met opstarten na installatie WG111

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Een paar dagen geleden is door een monteur van mijn nieuwe provider (Zeelandnet) mijn computer via een Netgear G54 USB adapter (WG111) draadloos verbonden met een Netgear-router in een ander deel van het huis.
    Alles werkt naar behoren, behalve als ik opstart.
    Dan moet ik - soms, niet altijd - eerst de Netgear WG111 opnieuw configureren (WPA-wachtwoord weer opgeven, ed.) en krijg ik daarna - wel altijd - nog een scherm van firewall Zonealarm, waarin gevraagd wordt een ''New Network" toe te laten in the Trusted Zone.
    Als ik echter in Zonealarm kijk, zie ik dat bij de toegestane Zones dat New Network al wordt vermeld (10.0.0.0).
    Wat zou aan de instellingen kunnen veranderen zodat deze acties overbodig worden?
    Alvast bedankt!
    Sander
  • Je zou is kunnen proberen om Zonealarm niet op te laten starten door naar start–>uitvoeren–>msconfig–>(tabblad) opstarten en dan het vinkje voor zonealarm weg te halen en op toepassen te drukken. Dan opnieuw opstarten, misschien dat het dan wel werkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord