Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Windows 7 in netwerk met xp proffesional

Anoniem
bonker
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik loop stage bij een klein verzekeringsbedrijf, nu hebben ze daar al hun systemen op windows xp proff draaien, nou zijn hier laatst 2 pc's bij gekomen met windows 7.
  Kan ik die 2 pc's met windows 7 in het netwerk laten draaien bij de xp proffesional systemen.. dus zodat de pc's met windows 7 in de server hier op het bedrijf kunnen kijken net zoals de xp proff systemen.

  Als het niet goed omschreven staat reply er alsjeblieft op en ik leg het op een andere manier uit.

  b.v.d
 • Ik neem aan dat er een server staat, waar Active Directory op draait? Als dat het geval is kun je Windows 7 Professional, Enterprise of Ultimate gewwon aan het netwerk toevoegen en lid maken van het domein.
 • Ik weet niet precies of dat met een Active directory heeft te maken, wat ik well 100% weet is dat ze 3 servers hebben staan voor hun assurantiepaketten waar we dus met al die systemen in moeten kunnen loggen/kijken in de server.

  Het is btw Windows 7 home, met home gaat dat dus niet lukken? alleen met Ultimate?

  Boy,
 • [quote:fb6dfd7705="bonker"]Het is btw Windows 7 home, met home gaat dat dus niet lukken? alleen met Ultimate?[/quote:fb6dfd7705]Vanaf Windows 7 Prof, dit is ook de versie die voor kantoorgebruik bedoeld is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.