Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

De sterkste Router in NL.

Anoniem
Leo S
3 antwoorden
 • Hallo Allemaal

  Ik heb nogal problemen met de Router van m'n Buurman, om dat feit heb ik een Cisco LinkSys WRT320N Gigabit Router (3 antennes enz) aangeschaft met een hogere snelheid en 30% meer zendsterkte (RSSI)
  Tevens heb ik een programmaatje gedownload waaraan ik de signaalsterkte van mij en m'n buren kan aflezen, nl [b:26fec71a91]inSSIDer[/b:26fec71a91]
  Maar nu ik de nieuwe Router geinstalleerd heb, valt de signaalsterkte (RSSI) toch wel een beetje tegen.
  Stel je voor: De Router staat beneden in de meterkast.
  Op de eerste verdieping is het signaal van mijn Router nog wal sterker als dat van m'n Buurman, maar op de tweede verdieping wint zijn Router het (RSSI)
  Met als gevolg dat mijn Werkstation zichzelf weer op de Router van m'n buurman wil richten, en dat wil ik natuurlijk niet.

  Wat is de [b:26fec71a91]sterkste installatie, qua RSSI[/b:26fec71a91] die je in zo'n betonnen fort als mijn huis kunt installeren (wel draadloos), zodat je geen last hebt van de Routers van je buren?

  Mvg
  Jan Filarski :roll:
 • Als je werkstation zich op het netwerk van je buurman richt heb je ooit het draadloze netwerk van je buurman ooit ingesteld op je werkstation. Je moet deze weer uit het systeem halen.

  Wat is je OS? Dan kan ik kijken of ik kan vinden hoe dat voor dat OS moet.
 • Hallo Chicken93

  Mijn OS is [b:2191cafb7e]WinXP[/b:2191cafb7e]

  Mvg
  JAn Filarski :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.