Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

120 mb fibernet

Anoniem
vbouw1041
10 antwoorden
 • LS:
  Ik heb sinds kort een 120 mb aansluiting van upc.
  Daarvoor een 60mb.
  Mijn onboard chip geeft op 100mbps.
  Moet ik nu een "losse" insteek kaart (pci) aanschaffen voor die snelheid.
  De onboard een:
  Realtek PCIe GBE Family Contoller.
  Mijn router is een Linksys e1000.
  bvd
 • En welke snelheid haal je werkelijk?
  Ik vraag dit omdat op UPC live op het internetforum zeer veel mensen een probleem hebben en de snelheid bij lange na niet halen. Iedereen weet wel dat de 60 of de 120mb de theoretische max. snelheden zijn maar als je maar 15mb haalt en 60 betaald dan voelt dat toch niet lekker. Dat is ook de reden dat ik voorlopig nog niet verhoog.
  http://forum.upclive.nl/forum.jspa?forumID=36
 • Met mijn 60 mb haalde ik gem. zo rond de 57-58 mb.
  Nu met de 120mb aansluiting tussen de 60-62 mb.
  Nu net 22:44 zo rond de 70 mb
 • Ik zou een vette klacht bij UPC deponeren want je zit dus wel minimaal 1 jaar aan dit nieuwe abbo vast.

  U kunt als UPC Internetabonnee wisselen naar Fiber Power Internet 120 door op de 'Bestel nu' knop te klikken en uw bestelling te plaatsen. Uw huidige UPC Internetabonnement wordt vervolgens automatisch gewijzigd. Eventueel aanvullende internetdiensten behorend bij uw abonnement worden automatisch meegenomen met uw abonnementswijziging. Na iedere abonnementswijziging gaat een nieuwe abonnementsperiode van 12 maanden in en komen eventuele promotionele kortingen van uw bestaande product te vervallen
 • Wel ik krijg dit "snelle" abbo. als vaste klant gratis!
  Ook de kosten van het hele pakket gaan v/a febr. 2011 met 15 euro OMLAAG!
  Ik denk dat er teveel concurrentie is hier in regio R'dam!
  Maar zal voorlopig nog geen 1gb insteek kaart kopen.
  bvd.

  Zie hier onder:
  Ook in 2011 blijft UPC investeren. Met betere producten tegen scherpere tarieven. Speciaal voor trouwe UPC internet abonnees betekent dit dat UPC de abonnementen in lijn zal brengen met de huidige, vernieuwde abonnementsstructuur. Zo voert UPC per 1 feb. bij abonnees met 120Mb internet een prijsverlaging door die kan oplopen tot honderden euro's per jaar. De hoogte van deze korting is afhankelijk van de individuele abonnementsvorm en of men nu al korting ontvangt. Daarnaast zal bij een selecte groep abonnees die al geruime tijd 60Mb UPC internet afnemen de snelheid worden verhoogd naar 120Mb. Daarbij ontvangen zij ook nog een prijsverlaging. Medio januari volgt een persoonlijk bericht aan deze abonnees.

  In deze maand januari zal UPC bovendien de internet snelheden van een grote groep trouwe internet abonnees wederom verhogen. Dit is eind 2010 al aan hen persoonlijk gecommuniceerd. De snelheidsverhogingen varieren van 50% meer snelheid tot 3x zo snel internet. UPC streeft ernaar al de abonnees optimaal van het internet te kunnen laten genieten en brengt zo de snelheden van bestaande abonnees in lijn met de huidige/nieuwe abonnementen. Deze snelheidsverhoging gebeurt automatisch en men hoeft er dus verder niets voor te doen. Alle abonnees ontvangen nog een persoonlijk bericht. Alvast veel extra snel internet plezie
 • vbouw1041 je geeft alleen maar een opsomming van wat UPC allemaal de komende maanden van plan is op financieel gebied, de tekst is leuk geknipt en geplakt uit een UPC mededeling. De prijzen gaan naar beneden maar waar de meeste 60 en 120 mb abonnees op zitten te wachten is om redelijk in de buurt te komen van de beloofde snelheid.
  Heb je op de door mij genoemde UPC live site alle reacties gelezen???
  Daar wordt je niet vrolijk van, maar ja als je de belofte krijgt dat je binnenkort iets gratis krijgt dan ben je al blij.
  Nogmaals UPC moet eerst haar hardware verbeteren (met hier en daar nieuwe software voor de routers e.d.) Ook daar zijn ze volgens de medewerkers van UPC die in het forum antwoorden heel hard mee bezig.
 • Bedankt voor de reactie(s).
  Tja mijn snelh. is totnu toe aardig goed en zolang ik niet meer hoef te betalen ok!
  Nu was het weer rond de 70 met veel schommelingen maar ja het is spits tijd nu.
  Geef nog ff de link van je commentaar aub.
 • In mijn eerste reactie staat de link naar UPC live forum, als je die bedoelt.
 • Ik bedoel inderdaad dat commentaar maar onder welke naam moet ik jou commentaar vinden?
 • En als je nu eens op onderstaande link klikt die ook eerder werd genoemd.
  http://forum.upclive.nl/forum.jspa?forumID=36

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.