Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Sitecom wireless range extender 300n

Anoniem
None
1 antwoord
 • Hoi.

  Met mijn laptop(met de oude laptop wel) kan ik boven in mijn kamer helaas geen verbinding krijgen van de modem beneden (Thomson). Vandaar dat we een Sitecom wirelss range extender hebben aangeschaft om zo toch verbinding te krijgen. Wat vreemd is, dat als ik beneden in de woonkamer zit, ik wel verbinding kan maken met Thomson, maar dat even ten zijde.

  Sinds vorige week ben ik wel verbonden met Sitecom maar heb ik gewoon geen internettoegang, terwijl hij sinds januari altijd gedaan heeft. Beneden hadden we ook geen verbinding met Thomson, waarschijnlijk was er ook een storing geweest of iets dergelijks. Nou, na 2 dagen deed alles 't weer beneden behalve boven. Ik had dus nog steeds geen internet.

  We waren van alles afgegaan op internet en daar vond ik dat de adapters deinstalleert moesten worden. Dat deed ik, ik startte mijn laptop opnieuw op en toen werkte uit eindelijk inderdaad mijn internet weer. Nou dat was natuurlijk hartstikke mooi maar de volgende dag in de namiddag was het internet weer verdwenen.

  Er is een ip van Sitecom wat je in moet typen: 192.168.0.254 en daar zie je alle instellingen van Sitecom enz. Maar vandaag kom ik daar ook al niet meer op, heel af en toe heb ik het geluk maar meestal krijg ik de melding dat 't te lang duurt om te antwoorden.

  Ik weet niet wat het probleem is en ik zou 't dus erg fijn vinden als iemand hier een oplossing op weet.
  Waarschijnlijk kan Sitecom geen verbinding maken met Thomson beneden in de woonkamer. Maar ik weet 't echt niet. Ik ben niet zo bekend met computers.

  :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.