Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Probleem met sitecom router WL 173

Anoniem
Hans.Vosman
4 antwoorden
  • Hallo ik heb sinds een paar weken een nieuwe laptop en sinds dien niks als problemen met verbinden met internet,met de router krijgt hij wel verbinding alleen niet met internet.

    Als ik op de router inlog en daar de beveiligingssleutel verwijder dan kan ik wel het internet op.

    Voorheen had ik vista en nu windows 7,kan hier het probleem zitten ?

    Ik zit nu op internet zonder beveiligingssleutel maar wil dit toch even gaan veranderen,wat kan ik nu het beste doen ?
  • dan klopt het niet wat je als sleutel hebt ingetoetst op de laptop….
    misschien heb je de capslock aanstaan, of de numerieke toetsen (blauwe nummertjes onder de k enzo) geactiveerd.
    doe het eens als volgt: maak een kladblokbestandje aan met daarin de beveiligingssleutel. je kan nu exact zien wat je intoetst.
    via kopiëren en plakken zet je de sleutel in de router en in je netwerkverbinding op de laptop.
    (soms moet je router en de laptop uitzetten en in die volgorde NA elkaar opstarten om het weer aan het werken te krijgen)
  • Wat voor soort router gebruik je (type-nr en merk)?
  • Ik gebruik een sitecom wl 173.

    Het probleem zit niet in de sleutel,volgens mij heeft het windows 7 te maken.
    Voorheen had ik vista en nooit problemen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.