Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Netwerk verbinding plotseling weg

Anoniem
Tirm
3 antwoorden
 • Sinds hedenmiddag heb ik het volgende probleem. Er staat een uitroepteken in het icoontje van mijn vaste netwerkverbinding en ik krijg het niet herstelt.

  Het moet een software probleem zijn aangezien mijn andere partitie met dezelfde Windows 7 Ultimate versie gewoon werkt.

  Heeft iemand een idee welke procedure ik moet volgen om dit hestelt te krijgen. De 'automatische' methode werkt niet en krijg de mededeling dat ik mijn modem moet resetten. Hier kan het echter niet aan liggen.

  Ik heb geprobeerd via 'systeem herstel' de adapter weer werkende te krijgen, maar tijdens systeemherstel krijg ik een foutmelding.
 • zou een driver probleem kunnen zijn.
  ga in jouw account naar configuratieschem/apparaatbeheer, rechtsklik op je netwerkadapter en kies "installatie ongedaan maken".
  schermpje netjes afsluiten en de pc opnieuw opstarten; dan zal windows de adapter opnieuw maagdelijk installeren.
  weliicht moet je daarna even alles uitzetten, en de modem een minuutje stroomloos. dan modem helemaal laten doorstarten en pas dan de pcs aanzetten.
 • Bedankt. Dit heb ik gedaan, maar heeft het probleem niet opgelost.
  Inmiddels heb ik wel op een andere manier de verbinding weer tot stand gekregen, waarvoor ik zo geen verklaring heb. :?

  Ik heb ondekt dat tijdens het opstarten de verbinding wel aanwezig is, aangezien de weersberichten op mijn beeldscherm gewoon worden ge-update. Terwijl Windows verder gaat met laden gaat het opeens mis.

  Ik dacht misschien dat het aan McAfee kon liggen en heb de firewall uitgezet. Op dat moment liep mijn pc vast en na een reset werkt de verbinding weer. :roll:

  Ik snap er helemaal niets van…..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.