Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

draadloos internet ziggo ubee evw3200 alleen lokaal

peterkramer
4 antwoorden
  • Hallo,

    Ik ben al enige tijd aan het puzzelen, met een probleem met de internetverbinding van mijn ouders.
    Ik heb hier het nieuwe ziggo modem UBEE evw3200 geinstalleerd en dit gaat eigenlijk heel makkelijk. Alleen het probleem is dat de internetverbinding aleen lokaal aangeeft. Met de oude router is er wel verbinding, maar met het ingebouwde router van ziggo dus niet.
    Hij geeft ook steeds aan bij het verbinding maken dat er geidentifiteerd moet worden en het nerkwerk spring ook steeds op openbaar netwerk. Wanneer ik dit omzet naar particulier springt het bij een volgende verbindingspoging weer terug.
    Mijn iPhone en eigen laptop krijgen wel verbinding.

    De gegevens van de computer waar het om gaat:
    Acer Aspire 7520G
    netwerkadapter Atheros Verbindingsspecifiek DNS-achtervoegsel:
    Beschrijving: Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
    Fysiek adres: 00-1F-3A-4A-C3-44
    DHCP ingeschakeld: Ja
    IPv4 IP-adres: 192.168.1.100
    IPv4 Subnetmasker: 255.255.255.0
    Lease verkregen: donderdag 9 juni 2011 11:15:51
    Lease verloopt: vrijdag 10 juni 2011 11:15:51
    IPv4 Standaardgateway: 192.168.1.1
    IPv4 DHCP-server: 192.168.1.1
    IPv4 DNS-servers: 212.54.35.25, 212.54.40.25
    IPv4 WINS-server:
    NetBIOS via TCPIP ingeschakeld: Ja
    Link-local IPv6-adres: fe80::9136:a926:a1db:bdf8%14
    IPv6 Standaardgateway:
    IPv6 DNS-server:

    Heeft iemand een oplossing?
  • Doe-de-herstart ! :)
    http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1447905
  • Ik zou sowieso het antwoord van Tirm eerst proberen (dus het antwoord van derkdejong in het topic wat tirm aangeeft).

    Als dat niet lukt:
    - De computer die geen verbinding krijgt, is dat draadloos of bekabeld?
    - Welk besturingssysteem is het?

    Graag iets meer informatie
  • Ben zeer benieuwd hoe het is opgelost! Mag ik dat even van je weten?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.