Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

HULP nodig met een dell latitude d600

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Probleem is dat ik op geen enkele manier de laptop op mijn netwerk aan kan melden. Heb alles nagekeken wat ik zo weet.

  Volgende is het probleem;
  Heb alleen draadloze verbindingen als ik mijn verbinding thuis kies die wel zichtbaar is in de lijst en als ik dan wil verbinden geeft ie aan kan em niet verbinden netwerk ligt buiten bereik vernieuw ik die dan weer staat het draadloze netwerk erbij. Met een kabel lukt het ook niet omdat die het niet doet deze wordt niet herkent als ik via netwerkkabel wil instellen vreemt toch.

  Heb een nieuwe netwerkadapter(driver) geinstalleerd maar dat had geen effect. Ben eigenlijk gezegd door mijn opties heen iemand een idee wat ik nog kan doen om wel op internet te komen met de laptop.

  het is een Dell latitude d600, netwerkkaart; lan2100 3a mini pci adapter.
 • Als je XP hebt, kan het misschien zijn dat je niet het laatste servicepack op je laptop hebt, dan wordt WPA2 bv niet ondersteunt.

  Raymond
 • Ga het eens uitproberen.
  Welke SP is het nu sp2 of sp3 ik werk zelf met Windows 7

  Wilde ook al proberen met een usb netwerkadapter.

  [quote:1f0321c0d8="rst10"]Als je XP hebt, kan het misschien zijn dat je niet het laatste servicepack op je laptop hebt, dan wordt WPA2 bv niet ondersteunt.

  Raymond[/quote:1f0321c0d8]
 • Probleem is dat ik op geen enkele manier de laptop op mijn netwerk aan kan melden.

  Nieuwe laptop? Doe je het voor het eerst en lukt het niet? Of…..
  heeft ie het al een tijdje wel goed gedaan maar is er "iets" gebeurd?
  Virus gehad?
 • Volgens deze review is die Dell latitude d600 uit het jaar 2003.
  [quote:0b606f2e3b="happyfaceoss"]Welke SP is het nu sp2 of sp3 ik werk zelf met Windows 7 [/quote:0b606f2e3b] Persoonlijk zou ik geen dure Windows 7 op zo een oude laptop installeren. Ik denk dat je beter terug kunt gaan naar Windows XP met Service Pack 3. Op de website van Dell zie ik daarvoor alleen Win2000 en XP drivers staan. Er kan volgens de specs wel 2 GB werkgeheugen in. Echter standaard heeft deze laptop slechts 128 MB werkgeheugen.

  Verder zou je voor netwerk problemen op de site van computer totaal het artikel van Edmond Varwijk kunnen checken Oplossingen voor veelvoorkomende netwerkproblemen. Die zo te zien geschreven is voor Vista en Windows 7. Voor XP check de site van Microsoft artikel 315978 Netwerkproblemen met een router in Windows XP.
 • Ben nu SP3 aan het installeren.
  met geen enkele mogelijkheid komt de laptop op internet
  Het is een oudere laptop hoe oud weet ik niet omdat
  ik die van iemand heb gehad met de vraag
  even na te kijken en installeren. Installeer wel vaker dus nee niet de eerste. Maar kwam er nu niet uit daarom.
  Raar vind ik dat wel de netwerken weer worden gegeven bij draadloos met sterkte van draadloos uitstekend. Na aanklikken geeft ie aan netwerk niet binnen bereik. Hoe kan dat welke bug is dat

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.