Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Aansluiten van Netgear XAVB5004.

Anoniem
rob bogers
2 antwoorden
  • In de gebruiksaanwijzing van deze set staat een voorbeeld van hoe de beide componenten worden aangesloten. http://www.netgear.com/home/products/powerline-and-coax/high-performance/XAVB5004.aspx

    Nu is het bij mij zo dat het modem en de NAS op de eerste verdieping staan en de mediaplayer in de woonkamer op de begane grond, welke ook het enige apparaat is dat ik wil aansluiten op deze wijze via zo'm poweline adapter. In de beschrijving staat bijvoorbeeld ook dat de eerste aansluiting met de hoogste doorvoer snelheid eigenlijk voor de NAS is.

    Dus bij mij zouden de aansluitingen net andersom uitkomen, dus het modem met de NAS op de Switch op de eerste verdieping en op de beneden verdieping de contactdoos/netplug naar de mediaplayer. Kan dit of moet het worden aangesloten zoals de beschrijving weergeeft.

    Graag advies.

    Rob
  • Een setje homeplugs kun je net zo zien als een utp kabel qua verbinding. Als jouw set up met een kabel zou werken, gaat het ook met de plugs.. Er is wel een verschil, de plugs zijn minder snel als een UTP kabel en dat zeker als de verbinding eigenlijk gigabit verwacht.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.