Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Geen verbinding meer

Anoniem
caro_r66
4 antwoorden
  • Sinds vorige week heb ik geen verbinding meer met mijn router. Heb een desktop met windows 7 en de verbinding loopt via UTP-kabel.

    Via mijn laptop en dezelfde kabel krijg ik wel verbinding. Dus dacht ik dat het aan de netwerkkaart ligt maar heb respons van IP 127.0.0.1, ipconfig release en renew gedaan, en het strafste is dat ik de desktop bij een vriend thuis wel verbinding heeft.
    Ben nu ten einde raad!
    Heb meermaals router uit en aangezet, newerkadaptor uitgeschakeld en opnieuw ingeschakeld. Zelfs de netwerkadaptor gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd. Echter zonder succes.

    Foutmelding: Er heeft zich een fout voorgedaan bij het vrijgeven van deze interface: Loopback Pseudo-Interface 1 (Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden)
    Iemand een idee?
  • Je hebt het allemaal wel aardig uitgeprobeerd! Ik neem aan dat je bij je vriend ook alleen de kabel hebt gebruikt en wireless uit had gezet.

    Zijn er meer gebruikers die bij de router kunnen? Misschien heeft iemand het MAC-filter aangezet en je desktop daarbij vergeten.

    Doe ook eens een scan met MBAM http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free
  • Hoi Tirm

    Onze desktop heeft geen wireless netwerkkaart dus bij deze vriend had ik via kabel wel netwerkverbinding.

    We hebben nog een laptop aangesloten op deze router maar daar heb ik wireless van uitgechakeld om kabel te testen. Had zonder probleem netwerk.

    Het is mij een raadsel hoe het komt dat ik met mijn desktop bij ons thuis geen verbinding heb en bij mijn vriend wel.??? En aan de kabel ligt het ook ni, very strange.

    Aan router zelf is er niets gewijzigd.µ

    Ik zal uw raad om malwarebytes mijn desktop te laten screnen opvolgen en laat het u weten.

    Alvast bedankt.
  • dan moet het dus wel aan de router(-instellingen) liggen……

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.