Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Tp Link

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Goeden morgen….Ik heb een TP Link accespoint (TL-WA701ND) die ik gebruik als repeater om wat meer dekking te krijgen daar waar ik woon. Ik heb een fabrieks reset gedaan omdat ik van een andere lokatie kwam maar krijg nu (als ik in probeer te loggen op 192.168.1.254) een pagina te zien dat zegt dat het wachtwoord fout is. Ik kan met geen mogelijkheid in het aparaat komen. Daar ben ik nu al een paar dagen mee bezig en dacht dat de TP Link stuk was, dus heb ik een nieuwe gekocht (TL_WA801ND) maar daar krijg ik nu hetzelfde te zien. Duidelijk is nu wel dat de aparaten niet stuk zijn maar dat de fout ergens anders te zoeken is. Kan iemand mij helpen? Bedankt alvast.
  http://imageshack.us/photo/my-images/715/screenshot004ss.jpg/

  aat
  Pionier

  Berichten: 52
  Geregistreerd: do 14 okt 2010, 12:16
 • Je hebt al een reset gedaan dus en naar default gezet. Dan zou het standaard [b:4b20cedb9a]admin[/b:4b20cedb9a] wachtwoord en de standaard user [b:4b20cedb9a]admin[/b:4b20cedb9a] moeten voldoen. Heb je caps lock niet aanstaan? kan je het via een andere PC of laptop proberen?
 • Dat is het raare en ik snap er niets van….ik heb een reset gedaan (wel 25x nu) maar als ik dan in wil loggen op de TP Link krijg ik zowel als bij de "oude" als bij de nieuwe die pagina te zien. Ik heb een progje "my lan viewer" en daar zie ik dat na de reset het IP in 192.168.1.254 is dus dat heeft tie wel gereset. Caps lock staat uit. Er is dus ook nergens waar ik admin/admin in kan vullen. Ook bij de nieuwe niet. Ook heb ik het op een andere laptop geprobeerd maar ook daar komt die pagina (zie de link) weer.
 • Welke browser gebruik je eigenlijk? Zo te zien geen Internet Explorer. Probeer die eens.
 • Ik gebruik hoofdzakelijk firefox maar ik heb de inlog gedaan met beide browsers, dus ook met IE het zelfde verhaal.
 • probeer maar eens met chrome… (serieus !!)
 • Misschien wel een duffe vraag, dat inloggen… doe je dat met een kabel in een van de LAN-poorten?
 • Ja….met de Lan kabel. Ik heb het weten op te lossen maar eigenlijk niet echt. Ik gebruik de Tp- link op 2 lokaties (met verschillende settings) en daarvan heb ik van beide een backup. Ik heb vanmorgen eens even mn oude laptop uit de kast gehaald met XP erop en kon tot mn verbazing nu wel inloggen via de Lan kabel. Heb de backup terug gezet en nu werkt het weer. De vraag blijft waarom het niet met W7 gaat. De links zijn nieuw en moeten met W7 werken.
 • Misschien heeft het met de strengere UAC van Win 7 te maken.. zet die tijdelijk helemaal uit …. en kun je er dan wel in?
 • Mn UAC staat al af sinds dag 1 v/d instalatie van W7. Maar toch bedankt voor de tip,dus dat kan het niet zijn. Ik ga er zeker mee verder want ik wil toch graag weten waarom ik eerst wel in kon loggen met W7 en nu niet meer.
 • laatst een nas gekocht van sitecom explorer en firefox wilden niet ermee werken.. klantenservice gebeld en die zeiden google chrome gebruiken… en die werkte wel… dus misschien vergelijkbaar?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.