Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Internet doet het niet meer via ethernet kabel

Anoniem
Peter Vooges
1 antwoord
  • Hoi allemaal,

    Ik heb sinds kort een probleem dat mijn computer mijn ethernet kabel niet meer detecteert. Tot voor kort deed het internet via de kabel gewoon maar toen ik hem tijd terug had opgestart zegt ie dat er geen netwerkverbindingen beschikbaar zijn. Ik heb ook een andere computer via de ethernet via mijn modem lopen en die doet het wel nog gewoon.

    dit is de ipconfig /all

    Windows IP-configuratie

    Hostnaam . . . . . . . . . . . . : TheBeast-PC
    Primair DNS-achtervoegsel . . . . :
    Knooppunttype . . . . . . . . . . : hybride
    IP-routering ingeschakeld . . . . : nee
    WINS-proxy ingeschakeld . . . . . : nee
    DNS-achtervoegselzoeklijst. . . . : lan

    Ethernet-adapter voor LAN-verbinding:

    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel: lan
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : Intel(R) 82579V Gigabit Network Connection
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 14-DA-E9-15-33-7F
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : ja
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja
    Link-local IPv6-adres . . . . . . : fe80::5c4a:83ac:1d7:cf7e%11(voorkeur)
    Automatisch geconf.IPv4-adres . . : 169.254.207.126(voorkeur)
    Subnetmasker. . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
    Standaardgateway. . . . . . . . . :
    DNS-servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254
    NetBIOS via TCPIP . . . . . . . . : ingeschakeld

    Tunnel-adapter voor isatap.lan:

    Mediumstatus. . . . . . . . . . . : medium ontkoppeld
    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel: lan
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja

    Tunnel-adapter voor Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

    Mediumstatus. . . . . . . . . . . : medium ontkoppeld
    Verbindingsspec. DNS-achtervoegsel:
    Beschrijving. . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
    Fysiek adres. . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP ingeschakeld . . . . . . . . : nee
    Autom. configuratie ingeschakeld : ja

    Ik heb daarnaast meerdere topics gelezen maar geen een kon mij een oplossing bieden.

    Het enige wat me niet gelukt was de DHCP inschakelen op de betreffende, dat las ik in een andere topic dat het misschien het probleem was maar de DHCP is op de andere computer wel ingeschakeld.

    Ik draai windows 7 op de computer en beschik over een vervelende experia box als modem. Deze heb ik al een keer gereset en daarnaast ook nog naar fabrieksinstellingen hersteld maar het mocht niet baten

    Hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.