Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Laptop herkent TV niet

Anoniem
Anna1974
2 antwoorden
  • Ik heb mijn Sony Bravia middels een netwerkkabel aangesloten op mijn router. Keurig automatisch IP adres e.d. aangemaakt. Nu herkent de TV mijn laptop wel, maar de laptop herkent de TV niet. Heb ook al naar nieuwe apparaten gezocht met de virusscanner uit, maar ook dat mocht niet baten. In alle mogelijke volgordes apparaten aan en uitgezet, maar ook dit helpt niet.

    Iemand een idee?
  • [quote:ea392a2db4="Anna1974"]Ik heb mijn Sony Bravia middels een netwerkkabel aangesloten op mijn router. Keurig automatisch IP adres e.d. aangemaakt. Nu herkent de TV mijn laptop wel, maar de laptop herkent de TV niet. [/quote:ea392a2db4] Als ik het goed begrijp, is het IP adres van jouw tv wel zichtbaar in de router. In dat geval zou je de tv moeten kunnen zien in Windows Netwerkcentrum. Check hierover op de site van computertotaal Oplossingen voor veelvoorkomende netwerkproblemen.

    Ik heb hier een vergelijkbare tv via een netwerkkabel op mijn router. Op de laptop hoef ik hier in Windows Netwerkcentrum te klikken op Volledig overzicht weergeven/See full map, om de tv te kunnen zien. Zie onderstaande afbeelding

    [img:ea392a2db4]http://farm9.staticflickr.com/8221/8403369782_eff11f8ee8_b.jpg[/img:ea392a2db4]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.