Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Alcatel ST home>pro

Anoniem
Hipapipa
7 antwoorden
 • Probleem met PPTP opgelost. Ik heb ingelogd via mijn oude modem (en niet via MXstream).Dan is het PPTP niet bezet en kan deze verwijderd worden,daarna PPP ingesteld, maar….. Misschien een beetje dom van mij: Hoe kan ik nu verbinding maken met mijn Alcatel pro modem? via de oude externe toegang lukt dit niet meer. Wordt de getweakte modem nu gezien als apparaat binnen een netwerk? Ik heb nog geen Switch (komt eraan).Hoe kan ik toch met de oude verbinding:draadje comp<>alcatel modem het net op?
 • Ook dat staat allemaal keurig in de handleiding van de tweak vermeld…
 • Helaas ik kom er niet uit. Ik ben alle instellingen nagegaan>allen goed. Het enige dat ik kan verzinnen is dat in de beschrijving staat dat het een tijdje kan duren voordat het modem veranderd naar de
  "ON" status. Gaat dit dus automatisch? Ik heb 15 min gewacht en niets. Wie weet raad. Moet ik wel verbinding maken? via EXTERNE TOEGANG?
 • Het staat er toch echt!

  Step Three - Configure your PC

  use the following settings on your PC/Mac/UNIX boxes:

  IP Address 10.0.0.x where x not equal to 138, 0 or 255
  Netmask 255.255.255.0
  Default Gateway 10.0.0.138
  Primary DNS Use your provider's DNS
 • Bedankt voor je reactie.
  Instelling PC heb ik gelezen en ingevoerd bij (Windows 98 SE) Instelling> Configuratie> Netwerk>TCP/IP "mijn netwerkkaart"> eigenschappen.
  Als IP adress : 10.0.0.150
  andere instellingen bij Gateway-, DNS- scherm van "mijn netwerkkaart".
  Moet ik de gegevens ergens anders inbrengen??
  Bij de TCP/IP van "externe toegangs adapter"???

 • Nee, je moet bovenstaande gewoon bij je netwerkverbinding instellen, dus bij de tcp/ip properties van je netwerkkaart.
 • HET WERKT, HET WERKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Wat was nu het probleem: NA WEL 100 KEER DE INSTELLINGEN TE HEBBEN DOOR LOPEN, HEB IK INTERNET EXPLORER VERBINDING OPNIEUW INGESTELD MET DE WIZERD, OMDAT BIJ AANKLIKKEN VAN IE-ICOONTJE STEEDS HET OUDE SCHERMPJE KWAM OM OP 'OUDE' WIJZE VERBINDING TE MAKEN MET mx-STREAM. DUS NIEUWE VERBINDING VIA LAN ETC. EN VOILA, HET WERKT.
  HARTELIJK DANK VOOR JULLIE REACTIE MN. HIPAPIPA

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.