Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Probleem met ICS

Anoniem
Frans van Galen
1 antwoord
  • Hoi, Heb op Pc1 een Upc kabelmodem met Win_me en sinds kort Win-Xp hierop heeft +/- 1 jaar ICS gedraaid zonder problemen, door een virus probl. is Pc2 in de soep gelopen.
    Niet getreurd alles opnieuw geinstall.(op Pc2)opnieuw wizard ICS gedraaid (op Pc1) floppy in Pc2, starten en Fout " suffe melding niet bevoegd, neem contact op met systeembeheerder ect." Winroute daarna geprobeerd mislukt, ziet in Pc1 wel de Upc netwerkkaart maar niet de realtek netwerkkaart (wel een ndis5 stuurprog.)alle instellingen in System beheer 'Netwerk' gewist en opnieuw geinstall. geen resultaat.

    Ik moet er bij vertellen dat bij de eerste install. het ook zo moeilijk ging, ik heb toen allebei de Pc's schoon geinstall. en toen pas ging het goed met ICS. ik heb daar nu echter weinig trek meer in.

    Is er iemand die raad weet?
    Bij voorbaat dank,
    Jos







Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord