Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

internetdelen tijdelijk uitschakelen

Anoniem
Armand Daemen
4 antwoorden
 • Ik heb internetdelen geinstalleerd met windows 98 se. Nu werkt telebenkieren niet meer. Kan ik internetdelen tijdelijk uitschakelen en weer inschakelen zodat ik internetdelen niet telkens hoef te verwijderen en opnieuw te isntalleren?
 • [quote:105788a6a2]
  Op 31-01-2002 19:12, schreef superboer:
  Ik heb internetdelen geinstalleerd met windows 98 se. Nu werkt telebenkieren niet meer. Kan ik internetdelen tijdelijk uitschakelen en weer inschakelen zodat ik internetdelen niet telkens hoef te verwijderen en opnieuw te isntalleren?
  [/quote:105788a6a2]

  Klik in IE op Extra/internetopties. Ga naar tabblad Verbinding. Onderaan staat knop delen. Daar kun je door een vinkje wel te halen het delen uitschakelen. Je kunt het je ook iets makkelijker maken door op hetzelfde tabblad het icoontje in de systray aan te zetten. Vanaf daar kun je dan ook snel het delen aan en uit zetten.
 • Bedankt, het internetdelen kan ik zo inderdaad uitschakelen. Internetbankieren lunkt echter nog niet. Heeft blijkbaar problemen met de ITP-instellingen. Heb je hier ook een oplossing voor?
 • Je wilt dus telebankieren op de computer die ook ICS draait? Dit kon voor je ics installeerde, maar erna niet meer?
  Ik telebankier zelf niet dus heb daar geen ervaring mee. Weet ook niet precies hoe het werkt. Met een proggie of online of zo.
  Heb je niet toen je ics installeerde nog iets geinstalleerd of veranderd?
  Misschien een verkeerde instelling bij telebankieren??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.