Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

niet automatisch verbinden

Anoniem
dabutcha76
3 antwoorden
 • Hoi,
  Ik heb dus sinds kort ADSL, Zodra ik de computer opstart wordt er een verbinding gemaakt met het Internet, is het ook mogelijk dat ik zelf bepaal wanneer ik verbinding wil (zeg maar gelijk aan een modem)?
  En een tweede vraagje : als ik 2 computers via een router aansluit heb ik dus de helft van de snelheid per computer, maar is dat ook zo als de tweede computer wel een verbinding heeft maar niet surft ? heeft dan de actieve computer nog steeds de helft van de snelheid ?

  Bassie, (het leven is simpel, als je maar alles weet)
 • 1. Je kan in de internet opties kiezen of je automatisch verbinding wil maken of niet. Ik ga er nu even van uit dat je een inbelverbinding hebt via een VPN-adapter.

  2. Je hebt een bepaalde bandbreedte (512 kb/s bij basic ADSL) Die bandbreedte deel je met het aantal PC's op je netwerk. Als je met PC 1 niet surft en met PC 2 wel, heeft de tweede dus de volledige bandbreedte tot zijn beschikking.
 • Duidelijk, het is dus gelukt, ik vond het dus irritant dat er gelijk een verbinding aangemaakt werd terwijl ik geen verbinding nodig had omdat ik bewijze van spreke een spelletje wil spelen, Dank je voor de duidelijke antwoord.

  Bassie (het leven is makkelijk, als je alles weet)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.