Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Wat is het beste netwerk (hardware/software) voor Mxstream A

Anoniem
NoZtra
2 antwoorden
  • Ik zou graag weten wat het beste netwerk is voor Mxstream Advanced (want mijn huidige netwerk is, denk ik, een vertragende faktor. Welke hardware/software kan ik daar het beste voor kan kopen. Hieronder ook nog wat vragen die daar betrekking op hebben.

    1). Hoe zit het met delen van Mxstream Advanced hebt (dus met verschillende IP adressen op verschillende computers)?? Het lijkt me dat je internet dan niet hoeft te delen (softwarematig), maar alleen hoeft te zorgen voor een goede switch/router (wat is eigenlijk het verschil tussen deze woorden of is er geen verschil? En is er een verschil, welke van de 2 moet ik dan hebben). Klopt dit?

    2). Helaas zeiden ze bij KPN destijds dat een HUB ook wel voldoende was grrr. nou dat heb ik geweten… het modem moet je bijna altijd resetten als je met een andere computer wilt inloggen op het internet en daarnaast gaat het traag als je op meerdere PC's tegelijk internet. Zijn deze 2 problemen ook opgelost met een switch/router?

    3) Ik heb nu 10Mbit ISA kaartjes van 3Com erinzitten met een 10/100 3Com Hub. Met downloaden haal ik nu vaak maar 100kb/sec. Dit lijkt me een beetje weinig. Ligt dit aan de hardware en moet die sneller… of is Mxstream Advanced gewoon zo traag? (hoe snel zou dat eigenlijk moeten zijn?)
  • MxStream = niet meer dan 100 Kb. ADSL is heel traag geworden de laatste tijd. Ik vind het dus niet zo gek.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.