Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Waarom altijd dezelfde vragen?

Anoniem
Remco de Graaf
5 antwoorden
 • Ik vraag me af waarom mensen in dit forum altijd dezelfde vragen stellen?

  Het is gaat altijd over een hub of een switch, of over winXX en WinXX "ze zien elkaar niet"

  Wie leest hier eigenlijk eerst de vragen van anderen voordat ze zelf een vraag stellen.
 • Wiep. Veel mensen hebben de 'zoek functie' nog altijd niet ontdekt. Ook zijn de vragen betrekkelijk eenvoudig zodat ze na enkele antwoorden al weer opgelost kunnen worden > dus dat is het probleem niet.
  Maar heel veel mensen zijn lui. Ik ook, dat geef ik toe, en een ander je werk op laten knappen is en blijft handig. Het bespaart tijd. Als je hier eventjes rondkijkt, zul je misschien zien dat er een heleboel 'nieuwe leden' rondhangen. Dit verklaart waarschijnlijk de onwetendheid van de mogelijkheden op dit forum. Als je niets meer te vragen hebt, laat ik het hierbij.

  D.

  D.
 • Wat nou zoekfunctie? Ze staan hier allemaal onder elkaar…..
 • Misschien komen dezelfde vragen telkens door problemen met de zoekfunctie? kijk:

  An Error Occured
  ——————————————————————————–
  phpBB was unable to query the forums database
  Got error 134 from table handler
  SELECT u.user_id,f.forum_id, p.topic_id, u.username, DATE_FORMAT(p.post_time,'%d-%m-%Y %k:%i') as tijd, t.topic_title,f.forum_name FROM posts p, posts_text pt, users u, forums f,topics t WHERE ( (t.topic_title LIKE '%cd's%' OR t.topic_title LIKE '%branden%') OR (pt.post_text LIKE '%cd's%' OR pt.post_text LIKE '%branden%') ) AND p.post_id = pt.post_id AND p.topic_id = t.topic_id AND p.forum_id = f.forum_id AND p.poster_id = u.user_id AND f.forum_type != 1 ORDER BY p.post_time desc LIMIT 200

  dat was daarnet… Zoeken en bladeren duurt vaak langer dan je zou willen. Mensen zijn nou eenmaal lui, en dit forum is er toch ook voor het gemak, snelheid van beantwoorden, etc ?

 • De search werkt nog wel, alleen moet je je zoek criteria even aanpassen. Ik heb al wat gepost aan de Mods:

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=52269&forum=20&1


  Ik moet wel toegeven dat er best naast de "nieuwe topic" knop een grote (zoniet grotere) "Zoek" knop mag komen. Met daaronder de uitleg waarom zoeken een hoop irritatie kan voorkomen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat het zoeken een beetje vlot en goed werkt.

  Daarnaast denk ik dat de meeste vragen komen van mensen die hier nog nooit geweest zijn en het principe van het forum en de manier waarop je hier met elkaar omgaat niet helemaal snappen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.